De juiste leidinggevende voor het beste Klant Contact

Zet de volgende stap met jouw Contact Center. Kies voor een persoonlijke benadering in detachering, werving & selectie en trainingen.
Vertrouwd door
Sinds 2017

Primox

Zie jij het ook? Detacheerders voor Klant Contact Centers (KCC) die op de automatische piloot met CV’s schuiven. Jij verdient meer.  Of je nou opdrachtgever of leidinggevende bent. Daarom helpen we je aan een match die aansluit op de persoonlijkheden, ambities én kwaliteiten van beide partijen. Dat doen we zo persoonlijk mogelijk. Vanuit Apeldoorn, bij KCC's in heel Nederland.

Diensten

Detachering

Heeft jouw organisatie een pittige uitdaging? Daar weten onze ervaren consultants wel raad mee: alles voor een beter KCC.

Werving & selectie

Een realistische vacature, flinke kandidatenkring en persoonlijke touch. Alles wat je nodig hebt. No cure, no pay.

Trainingen

Theorie en praktijk koppelen. Dat doen cursisten tijdens interactieve trainingen. Van junior tot senior. Met certificaat!
Het is heel prettig samenwerken met Julian van Primox: hij is snel, actiegericht en vraagt echt door. Zo gaat hij met oprechte interesse op zoek naar de ideale match tussen opdrachtgever en kandidaat. Niet alleen vóór een opdracht, ook tijdens een opdracht. Zo is de feedback 'loop' kort. Daar wordt iedereen beter van.
Robin van 't Hoff
Afdelingsmanager Klantcontact Financiële Diensten bij Centraal Beheer
Het was weer een feest om contact met jullie te hebben. Ik weet dat als ik jullie bel, het niet de vraag is of jullie een goede kandidaat vinden, maar welke kandidaat het beste past bij de opdracht, het team en de collega’s.
Wendy Westerbeek
Manager Klantcontact & Advies bij gro-up
Het is fijn samenwerken met Primox, omdat ze niet alleen meedenken met wie je nodig hebt, maar die mensen vervolgens ook snel vinden. Binnen no-time heeft Primox twee goede teamleiders op twee locaties geregeld! Ze schakelen snel, pakken door, zijn goed bereikbaar en zorgen voor heldere afstemming. Primox is sterk in het maken van concrete afspraken en combineert dat met een prettige, persoonlijke noot!
Wilfred van de Groep
Manager MCC bij Arts en Zorg
Primox heeft een standbeeld verdiend door ons binnen 48 uur te voorzien in de perfecte match.
Stephanie Spiessens
Business Lead Daily Banking Services bij ABN Amro
Ik zou andere ZZP'ers een soortgelijk traject aanbevelen. De begeleiding is goed en soepel verlopen. Ik heb zowel met Koen als Julian gezamenlijk in een digitale meeting gezeten en vond die zeer prettig. De informatie was op tijd, duidelijk en helder. De lijnen zijn kort, een fijne en transparante manier van communiceren en er blijft snelheid in het proces.
Paul van Braam
ZZP'er bij Visma Cash

Vind de juiste leidinggevende

Ben je op zoek naar een goede leidinggevende voor nog beter Klant Contact? Dat is best een uitdaging. Gelukkig kunnen wij je er goed mee helpen. Met een flinke database vol ervaring, persoonlijke benadering en vleugje doorzettingsvermogen vinden wij de juiste leidinggevende voor jouw Klant Contact Center (KCC).

Updates

Blog Martine: Het risico van de perfecte match

Blog
Detachering
Primox
In alweer de derde blog van Martine lees je over het leven als gedetacheerde teamleider. Dit keer: het risico van het vak...

Het Detacheringsdagboek: Een voicemail van een oude bekende…

Blog
Detachering
Case
Dit keer in ‘Het Detacheringsdagboek’ een voicemail van een oude bekende die leidde tot een klus voor Alan.

AI als waardevolle aanvulling voor Telefonisch Klantcontact

White paper
Artikel
Bij Primox – net als veel andere organisaties – zijn we ons aan het oriënteren op de voordelen van AI. We nemen je er dit artikel in mee.

Uitgelichte vacatures

Nooit een vacature missen? Schrijf je in voor onze 'job alert' en blijf op de hoogte van relevante banen voor leidinggevende bij Klant Contact Centers.

Neem contact op

Contact, dat is ons ding. Dat begrijp je vast wel. Je kunt bij ons je opmerkingen, vragen en tips kwijt. Het moet heel gek lopen, als je binnen 24 uur nog geen antwoord van ons hebt. Laat je bericht hieronder achter.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen en nemen z.s.m. contact op.
Oops! Er ging iets mis bij het versturen.
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht