Hoe we de VHD hielpen aan een teamleider

VHD

Wij kampten op onze alarmcentrale VHD al geruime tijd met mislukte zoektocht(en) naar de perfecte match in een 5 koppige teamleidergroep.

Door de teleurstellingen werden we alsmaar meer onzeker en bemoeilijkten we daardoor de invulling van de vacature zelf ook nog eens.

Per toeval heb ik via via Julian van der Kieft van PRIMOX ontmoet en gelijk een afspraak gemaakt. Ik kwam er pas tijdens ons gesprek achter welk bedrijf hij recent had opgestart, maar dat geheel terzijde.

Julian maakte direct vanaf het begin het verschil t.o.v. de wegen die we ervoor hadden bewandeld. Zijn directe vraagstelling om af te kaderen en te ontdekken wie wij op welke plek in onze organisatie zochten, was vlijmscherp te noemen. Onmiddellijk had hij ideeën wie in zijn netwerk bij deze vraag pasten en showde dat letterlijk ook gelijk op zijn laptop ter illustratie. De dag erna koppelde hij terug dat hij had gesproken met 2 geschikte kandidaten. Na deze uitgenodigd te hebben, bleken ze inderdaad beiden een match te zijn.

De opvolging, transparantie naar ons én de kandidaten en de gepaard gaande snelle communicatie, waren zeer goed te noemen.

Inmiddels zijn wij al weer ruim een maand gestart met een super enthousiaste en professionele collega Ruben Zondag en is ons teamleiders team, op volle oorlogssterkte voor het aankomende drukke hoogseizoen. Ik kan een ieder die kampt met moeilijke invulling van dergelijke vacatures en iedereen die mismatches ervaart op het gebied van teamleiders in onze prachtige branche, Julian oprecht van harte aanbevelen. Het scheelt een hoop tijd, gesprekken en frustratie als ik voor mezelf spreek in ieder geval. Daarnaast heb je na een aantal gesprekken gelijk het gevoel dat je elkaar al veel langer kent.


Pagina delen: