Blog Richard: Game, Set & Match(fixer)!

Het begon natuurlijk allemaal met het spel. Zakelijk flirten en kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Zo speelde ik dit spel een paar maanden geleden met Julian van der Kieft van PRIMOX. Een spel dat uiteindelijk 2 winnaars kende. Wat een prettige ontmoeting was dit.

Informeel, to the point en meteen een gevoel van veiligheid. Game!

Julian en ik spraken af om goed contact te houden totdat er een mooie mogelijkheid voorbij kwam. De eerste maanden waren er geen kansen die paste bij mijn profiel. Desondanks hielden Julian en ik frequent contact. Gewoon een kort maar krachtig babbeltje, een peptalk en aan elkaar bevestigen dat we nog steeds op dezelfde golflengte zaten.  Tot die ene dag dat Julian mij belde voor een leuke klus bij Soleo Contact centers in Deventer. Julian stelde mij voor en ik mocht vrij snel op gesprek. Set!

Na een prettig gesprek werd ik al snel uitgenodigd voor een korte kennismaking met de directeur en in dit gesprek hebben we de deal meteen beklonken. Match! Vanaf 11 juni ga ik aan de slag als Manager Traffic a.i. bij Soleo Contact Centers in Deventer. Een mooie, jonge en dynamische organisatie. Ik heb er zin in.

Julian bedankt voor je inzet, geduld en doorzettingsvermogen! Je bent een echte matchfixer!


Pagina delen: