Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf?

Werving & Selectie

De arbeidskrapte is overal voelbaar, zeker ook binnen Klantcontact. De vacaturehouder is op zoek naar de perfecte kandidaat. De kandidaat is op korte, middellange of lange termijn op zoek naar de perfecte uitdaging. Maar hoe vinden zij elkaar?

Ben jij op zoek naar de Perfecte Match?

Ben jij op zoek naar de Perfecte Match? Dan heb jij nu waarschijnlijk met 40 CV’s op je bureau. Maar welke van deze kandidaten wil je nou eigenlijk spreken? Wat is de persoon achter het CV? En dan heb je 3 mensen uitgenodigd op gesprek; en dan blijkt binnen 5 minuten dat je Perfecte Match er niet bij zit. Zonde van jouw tijd en die van de kandidaat. En het ergste is; jij kunt weer van voren af aan beginnen…

Primox doet de Werving & Selectie voor jou

Door te kiezen voor Werving & Selectie via Primox hoef jij als Manager geen 40 CV’s door te nemen en 15 gesprekken te voeren voor de Perfecte Match. En de kandidaat hoeft zich niet 15 maal op te maken voor een gesprek om de perfecte baan te vinden. Primox gaat verder dan alleen het ophalen van de vacature en het voorstellen van een CV. Wij willen weten wat de baan nou echt inhoudt en wat voor jou als vacaturehouder echt van belang is. Wij maken de Perfecte Match met een kandidaat waarvan wij weten dat deze past. Dit doen wij door het voeren van persoonlijke gesprekken, die veel verder gaan dan het bekijken van het CV. Werving & Selectie is hier de perfecte oplossing!

Geen 15 CV’s, maar slechts 1 of 2

Het resultaat van onze Werving & Selectie is dat de manager geen 15 CV’s hoeft door te spitten, maar slechts hoeft te kiezen uit 1 of 2 CV’s. Dit kost minder tijd én zorgt voor een hogere kwaliteit doordat de kandidaat beter weet waar hij op solliciteert. Een win-win situatie voor zowel het bedrijf als de kandidaat!

Meer informatie?

Meer informatie over de Perfecte Match bij Werving & Selectie? Bel of mail met Julian van der Kieft voor het maken van een afspraak via 06 30609230, julian@primox.nl.

Pagina delen: