1 gesprek, 1 match

De belofte van Primox is: 1 gesprek, 1 match. In mijn geval klopte dat precies.

Ik kwam via via in contact met Julian van der Kieft van Primox. In het kennismakingsgesprek viel me op dat wat ik zei snel begrepen werd en dat ik echt gehoord werd. Daarnaast werd wat ik graag wilde vertaald in concrete voorbeelden. Er waren geen verkooppraatjes of mooie beloftes. Sterker nog; “Wat jij echt wilt is lastig, maar als ik het heb laat ik het je weten”.

3 weken later gaat de telefoon

3 Weken later gaat de telefoon, Julian van Primox. Het voorstel wat hij mij deed was meer dan passend. De opdracht bij ABN AMRO heeft de juiste uitdaging, de reisafstand is passend en ook het financiële aspect klopt.

In het gesprek met ABN AMRO bleek al snel dat zowel mijn behoeften als die van de opdracht goed op elkaar aansloten. Het was dan ook een kort, maar krachtig gesprek. En het resultaat…1 gesprek, directe een match!

Aandacht voor de persoon, ook na de matching

Voor mijzelf geldt; Nog steeds blij, HR-technisch zaken goed geregeld en de aandacht voor de persoon blijft, ook na de matching. De match met ABN AMRO? Nog steeds wederzijds passend, want mijn opdracht is ondertussen verlengd!

Primox hanteert in mijn ogen de werkwijze die past bij deze tijd. Aandacht voor zowel de behoeftes van het bedrijf als van de (toekomstig) medewerker!


Pagina delen: