Daniel Jansen in de Wal: ik heb mijn passie weer helemaal terug gevonden!

Daniel Jansen in de Wal

Perfecte match!

Enige tijd geleden kwam Daniel Jansen in de Wal in contact met Julian. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bleek de klik groot te zijn. Via Primox Werving & Selectie is Daniel aan de slag bij ING. Dit heeft hij als zo enorm prettig ervaren, dat hij ons het volgende bedankje stuurde:

In mijn vorige functie bij een facilitair Contact Center was ik volledig vastgelopen. Ik miste de uitdaging en kwam in een dagelijkse sleur terecht. Een goede vriend wees mij op PRIMOX. Midden maart ben ik in contact gekomen met Julian. Tijdens ons eerste telefoongesprek ervaarde ik direct een klik. We hebben dezelfde passie voor ons vak en schuiven dat ook niet onder stoelen of banken. Na dit leuke gesprek hebben we direct een afspraak gemaakt voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek bleek de klik nog groter dan gedacht. Daarbij gaf Julian aan “Wellicht iets voor mij te kunnen betekenen”. En zo geschiedde…

Al snel werd duidelijk dat Julian een aantal opties voor mij had en mij ook graag wilde voorstellen. De meest interessante was niet in de buurt van waar ik woonde, maar dat was geen reden om niet op gesprek te gaan. Een aantal weken later reed ik richting Leeuwarden om bij de ING bank een sollicitatiegesprek te voeren voor de functie als Circle lead. Dit klikte van beide kanten zo goed dat ik werd aangenomen en ervoor heb gekozen om te verhuizen.

Inmiddels werk ik alweer 4 maanden op de afdeling Consumer Loans bij dit mooie bedrijf in de functie van Circle lead. Deze functie wordt bij andere partijen ook wel Teammanager of Teamlead genoemd.

Dit is een gouden zet geweest! Ik heb mijn passie weer helemaal terug gevonden en ga iedere dag met veel plezier naar het werk.

Bedankt Julian!

Daniel Jansen in de Wal
Circle lead – ING CSDB

Pagina delen: