Harm de Jonge, woonachtig in Emmen

Harm de Jonge

Q&A

Hoe ben je in aanraking met de Contact Center Branche gekomen?

Sinds 1995 ben ik als interimmer aan de slag. Mijn eerste ervaring met het telefonisch contact leggen met de klant was bij Honeywell als Availability Manager. Het krachtenspel van wat de klant wenst en wil en wat jij als medewerker kunt en mag heb ik ervaren als een openbaring. Iets voor een ander kunnen betekenen, met de mogelijkheid om een win-win situatie te creëren, vind ik geweldig.

 

Wat was je allereerste werkgever?

Dit was de Defensie. Ik heb hier ook voor het eerst mogen ruiken aan leidinggeven aan een groep medewerkers. Binnen Defensie was de aansturing zeer directief, waar ik zelf altijd heb gezocht naar de menselijke kant en het spel tussen planning en uitvoering van de werkzaamheden.

 

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

Ik ben een echt mensenmens en altijd op zoek naar de balans tussen wat moet en mogelijk is. Dit is een continu proces binnen onze branche en geeft mij zeer veel voldoening, omdat ik een spin in het web wil en moet zijn.

 

Hoe ben je in contact gekomen met Primox?

Ik zag op LinkedIn dat Primox altijd zoekt naar de juiste match en per definitie geen cv schuiver wil zijn. Dit sprak mij aan en heb met Julian een zeer fijn moment gehad als kennismaking. Daarna hebben we veelvuldig telefonisch contact gehouden.

 

Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?

Ik ben in mijn huidige opdracht net begonnen. Binnen de organisatie staan er veel veranderingen op stapel en ik weet dat mijn ervaring hier zeker ook goed aanwendbaar zal zijn.

 

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

Door de veranderingen zal mijn meerwaarde zeer breed zijn. Binnen diverse organisaties heb ik op verschillende disciplines mogen werken. De meerwaarde kan dan ook zeer diffuus zijn en ligt aan het vraag en aanbod.

 

Wat doe je graag naast je werk?

Ik ben graag samen met mijn gezin en ben naast mijn familie ook zeer betrokken bij de Baptisten gemeente “de Wegwijzer” in Emmen, als Kerkmeester (verantwoordelijk voor de facilitaire rollen).

 

Wat is je favoriete film?

Oef die is lastig… Mijn interesse is zeer breed. Maar ik denk dat ik sciencefiction moet noemen en dan niet die met die gekke koppen maar meer Star Trek e.d.

 

Wat is je favoriete muziek?

Ook hier is mijn interesse redelijk breed. Van pianoconcerto nr 2 van Rachmaninoff tot de jaren ’60 / ’70. Waar ik zeker warm voor loop is gospelmuziek.

 

Wat is je favoriete eten?

Kijk die is dan wel weer makkelijk om te beantwoorden. Ik eet graag (punt), maar er is eigenlijk niet iets wat ik niet lust (binnen de normale grenzen natuurlijk).

 

Wat wil je verder nog met ons delen?

Ik ben een zeer hulpvaardig mens die door zijn levenservaring een goed relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heeft mogen ontwikkelen. Dit samen met een natuurlijk over¬wicht en weten waar Abraham de mosterd haalt, zorgt het voor een rustige manier van communiceren en een kalme manier van omgang.

Pagina delen: