Het is feest bij PRIMOX

Ede, 06 december 2018

Een jaar geleden schreven we in onze eerste post

Een idee voor een ander werd een gedachte voor mijzelf.

Deze gedachte voor mijzelf werd een droom. En deze droom zijn we nu aan het najagen met PRIMOX! Hoe het er nu mee staat? Lees snel verder!

Julian van der Kieft start Primox

Waar blijft de tijd?

Goede vraag. Een jaar geleden werd bovenstaande foto gemaakt en schreef ik nog over de opstart van PRIMOX. Nu zijn we een jaar, meerdere plaatsingen en heel veel veranderingen en verbeteringen, verder.

Wat is je het meest bijgebleven?

Dit is niet één ding, maar zijn verschillende zaken. Om te beginnen natuurlijk de eerste keer dat het lukt om de Perfecte Match te maken. Het gevoel wat ik daarvan kreeg was onbeschrijflijk. Gelukkig heb ik dit gevoel dit jaar vaker gekregen dan ik van te voren voor mogelijk had gehouden. Daarnaast zijn het de leuke en interessante ontmoetingen die ik met kandidaten, maar ook opdrachtgevers / vacaturehouders heb gehad afgelopen jaar. Van iedereen leer ik iets en krijg ik iets mee, heel bijzonder.

Waar moest je het meest aan wennen?

Het “alleen zijn” was voor mij echt wel schakelen. Ik ben iemand die graag een praatje maakt, op de werkvloer regelde ik koffie en thee voor iedereen en bleef dan altijd wel even plakken. Deze ontspanning heb ik echt moeten zoeken in mijn nieuwe uitdaging. Ondertussen lukt dit door even een belletje te doen met een (zakelijke) kennis, of simpelweg door mijn werkzaamheden anders te verdelen.

Wat vind je het leukst?

Dat is een combinatie van 2 zaken. Ten eerste de vrijheid die ik nu heb. Dit betekent enerzijds dat ik een dag met Tijn (mijn zoon) op pad kan als hij een studiedag heeft van school. Anderzijds betekent dit ook dat ik vaak ’s avonds, in het weekend en op vakantie nog aan het werk ben. Maar dit laatste is wel alleen op de momenten dat ik daarvoor kies. Ik werk dus zeker niet minder dan toen ik in loondienst was (waarschijnlijk meer) maar het voelt niet als moeten. Ten tweede is het de verantwoordelijkheid die er bij het zelfstandig ondernemen hoort. Daar word ik wel heel blij van. Ik kan me nergens achter verschuilen en alles is direct terug te herleiden naar mijzelf en de keuzes die ik maak. Soms heel confronterend, maar vooral heel leerzaam!

Waar sta je nu?

PRIMOX heeft echt stappen gemaakt. Waar ik aan het begin vooral zelf in de telefoon moest klimmen om contact te leggen met kandidaten en opdrachtgevers / vacaturehouders gebeurt dit nu ook veelvuldig andersom. Begrijp me niet verkeerd, ik onderhoud nog steeds contact met iedereen, maar men weet mij nu ook te vinden. Dit voelt echt als een enorm compliment!

Hoe ziet de toekomst eruit?

Ten eerste willen we natuurlijk bij de bestaande opdrachtgevers / vacaturehouders een nog grotere meerwaarde brengen dan we al doen. Enerzijds kan dit zijn door de bestaande inzet nog beter tot hun recht te laten komen. Anderzijds kan dit zijn door ook mensen op andere plekken te plaatsen bij deze opdrachtgevers / vacaturehouders. Ten tweede willen wij natuurlijk nieuwe opdrachtgevers / vacaturehouders blijven aanpreken en met hen de samenwerking aangaan. Als laatste zijn we altijd aan het onderzoeken om nieuwe markten te doorgronden en/of op een andere manier de huidige markt te penetreren.


Pagina delen: