Jacco Teitink, woonachtig in Arnhem

Q&A Jacco Teitink

Q&A

Hoe ben je in aanraking met de Contact Center Branche gekomen?

Tijdens mijn studie zocht ik een bijbaan, ik wilde niet meer iedere zaterdag in de supermarkt werken. Via via ben ik bij Exacta terecht gekomen, een Contact Center voor de verkoop van Kunststof kozijnen.

 

Wat was je allereerste werkgever?

Mijn allereerste echte werkgever was Super de Boer, zoals velen, werken in de supermarkt.

 

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

Te veel om op te noemen; de combinatie van ad-hoc, operatie, strategie, maar vooral; je waardevolste assets; de mens, zowel de klant als de medewerker. Je werkt voor mensen met mensen.

 

Hoe ben je in contact gekomen met PRIMOX?

Via een collega die gedetacheerd is via Spril. Ik had reeds een aantal aanbiedingen via andere detacheerders en toen ik dat tegen haar zei, noemde ze me een verrader, want; je moet zeker met Julian van der Kieft van PRIMOX gaan praten. Na het eerste gesprek was ik verkocht. Niet alleen een gaaf gesprek, maar ook gelijk de koppeling richting een potentiële opdracht. Mensgericht, maar bovenal: Spot-on!

 

Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?

Dit is nog te vroeg om te zeggen, ik ben er net een week. Maar zo’n gave opdracht! Er moet zoveel gebeuren maar ook echt overal en overal kan en mag ik mijn kennis en ervaring delen. Maar het gaafste zijn de mensen. Vandaag heb ik een stuk gelopen met één van mijn Teamleads. Aan het eind van de dag kreeg ik een app: “Dank voor de babbeltjes vandaag; 1 de schop onder mijn kont en 2 de inspiratie. Daar krijg ik energie van!” Mijn leerpunten liggen in mijn weg vinden tussen de vele stakeholders en het niet te snel willen gaan.

 

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

Mijn meerwaarde zit vooral in de combinatie van mijn enthousiasme, energie en mijn vermogen om me heel snel zaken eigen te maken in combinatie met nul aan stress.

 

Wat doe je graag naast je werk?

Ik ben altijd druk en geniet van de mensen om mij heen, familie en vrienden. Daarnaast sport ik graag, ontspan ik met een boek of met mijn gitaren of vind je mij echt letterlijk overal. Ik kan gewoon niet stil zitten en krijg overal energie van.

 

Wat is je favoriete film?

Bij films wil ik graag even wegdromen dus over het algemeen kijk ik graag fantasy, uiteraard horen daar de klassiekers Lord of the Rings en the Hobbit bij. Zo ongeveer het hele fantasy genre heb ik overigens ook gelezen.

 

Wat is je favoriete muziek?

Ik geloof dat ik qua muziek ergens ben afgehaakt rond de eeuw wisseling. Maar rock en klassiek zijn denk ik wel bovenliggend.

 

Wat is je favoriete eten?

Ik hou ontzettend van goed eten, kook ook graag, maar dat is wel ondergeschikt aan het gezelschap. Ik kan ontzettend genieten als iemand van mijn eten geniet. Klassiek Frans, tapas of echt Italiaans vind ik leuk om te maken. Maar niets uit een pakje, alles vers.

 

Wat wil je verder nog met ons delen?

Via deze weg niet zoveel eigenlijk. Laten we een keer een goede kop koffie drinken, dan zijn we zo drie uur verder 😉


Pagina delen: