Op naar de volgende uitdaging

Binnen het vorige bedrijf waar ik werkte, ben ik doorgegroeid van klantcontact specialist naar teamleider. Ik had voor mezelf een doel gezet om nog één á twee jaar in deze functie binnen dat bedrijf te willen werken, waarna ik verder zou gaan kijken naar de volgende uitdaging om verder te groeien. Mijn ambitie is uiteindelijk meer richting operationeel manager. Daarvoor moet ik nog meer ervaring opdoen en dus andere bedrijven bekijken.

Via een oud collega, met wie ik samenwerkte als teamleider in Arnhem, kreeg ik de tip om eens koffie te gaan drinken met Julian van der Kieft van Primox. Hij was via Julian aan zijn volgende opdracht gekomen en het leek hem verstandig dat ik ook eens ging praten.

Het gesprek met Julian was ontspannen en ging al snel niet meer over werk, maar over de reizen die we allebei hadden gemaakt. Julian kreeg snel een duidelijk beeld van me en heeft goed aangevoeld waar ik op mijn plek zou zijn.

Al snel kwam hij met een kennismakingsgesprek bij Multiline. Hij gaf als inzet: het is een kleiner bedrijf dan je gewend bent en juist hier kan je je kracht en ervaring laten zien en groeien in de richting die je op wil. Een gouden advies. Inmiddels werk ik sinds september bij Multiline waar we een hele professionaliseringsslag aan het maken zijn. Naast vernieuwingen in het bedrijf, ook de nieuwe naam: Infinea en een nieuw online platform. Een hele gave uitdaging waarbij ik als teammanager met meerdere facetten van het traject betrokken ben.

Julian bedankt!

Pagina delen: