Marieke Boele

Marieke Boele

Q&A

Hoe ben je in aanraking met de Contact Center Branche gekomen?

Zoals zovelen ben ik eigenlijk in de KCC branche gerold. Ik werkte als bouwkundige bij Vereniging Eigen Huis. Daar ben ik doorgegroeid naar manager waarbij ik verschillende KCC heb mogen leiden. Van het planningsbureau naar de tweedelijns vragen tot en met de klachtenafdeling. Ik heb daar veel geleerd en daar de liefde voor KCC ontwikkeld.


Wat was je allereerste werkgever?

Phoe, dat is even flink graven in mijn geheugen… Volgens mij was dat bij Van Leeuwen Buizen op de administratie. Maar het kan ook kassamedewerker bij de buurtsuper zijn.


Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

Zo leuk! Dynamisch en afwisselend met een rode draad erdoor om klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. En de mensen uit de teams zijn vrijwel allemaal super!


Hoe ben je in contact gekomen met PRIMOX?

Via een collega. Ik was op zoek naar een mooie klus waarbij ik mijn kwaliteiten optimaal kon inzetten. Primox kon al snel zien wat ik exact wilde en zo zit ik nu bij Welkoop met een mooie opdracht.


Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?

Dat ik met de juiste tijd een goede analyse kan maken. Ik weet van mijzelf dat ik wat snel kan zijn waardoor ik de details mis. Door vanaf het begin duidelijk aan te geven wat ik wel en niet kan en ga doen heb ik ruimte om die analyse te maken.


Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

Welkoop wil een richting in met KCC die erg bij mij als mens past. Professioneler met behoudt van de menselijk inslag. Dat zie ik graag omdat ik cijfers en feiten gebruik om de medewerkers beweeg om die professionaliseringsslag te kunnen maken. Ik kan het niet alleen, doe het graag met het team samen. Ik weet wat een KCC kan en wat Welkoop wil, daardoor kan ik het team leiden om deze weg samen in te slaan.

 

Wat doe je graag naast je werk?

Mijn gezin staat altijd op één. Mijn oudste is een echte puber die het liefst de hele dag op zijn kamer hangt en mijn jongste is nog een knuffelige stuiterbal, die nog wel eens bij zijn moeder wil hangen. Dat is een mooie mengelmoes om dingen mee te doen. Daarnaast ben ik graag met vrienden samen om de heerlijkste gerechten te proberen, bij ons thuis of ergens op de wereld!


Wat is je favoriete film?

Ja, daar vraag je mij wat! Even denken. Ik heb eigenlijk geen favoriet. Maar de films die mij het meest zijn bijgebleven zijn The Green Mile (omdat het een super mooie film is) en Dirty Dancing (te vaak gezien in de bios toen ik puber was).


Wat is je favoriete muziek?

Dat hangt eigenlijk van de situatie af. Het gaat echt van klassiek naar hiphop en van country naar rock en pop. Dus eigenlijk van alles wat.


Wat is je favoriete eten?

Daarin ga ik toch voor tapas. Maar dan wel met een goed wijntje, een zonnetje erbij en natuurlijk goed gezelschap!


Wat wil je verder nog met ons delen?

Ik heb geleerd om voor mijzelf te kiezen zonder dat ik egocentrisch wordt. Een echte verademing. Ik kan iedereen aanraden om authentiek te zijn en doe wat je echt leuk vindt!