Operationeel Manager

De perfecte Operationeel Manager? Die zoeken we allemaal, maar wij geloven dat de perfecte Operationeel Manager niet bestaat. De Operationeel Manager die perfect bij uw bedrijf past bestaat echter wel!

Stelt u zichzelf de volgende vragen:

  • Wat is de impact van mijn Operationeel Manager op de gesprekskwaliteit?
  • Hoe beïnvloed mijn Operationeel Manager de medewerker tevredenheid?
  • Hoe scherp vaart mijn Operationeel Manager aan de wind voor de juiste kosten- en batenverhouding?

Waarschijnlijk heeft dit je aan het denken gezet. Dat is mooi! Zullen wij samen dit denkproces afmaken?

De Operationeel Manager binnen het Contact Center

De Operationeel Manager richt zich op de marges van het Contact Center. Hoe kunnen we de inkomsten verhogen zonder de kosten mee te laten stijgen? Hoe kunnen we de kosten laten dalen zonder de inkomsten mee te laten dalen? Dit zijn zo twee vragen die je hierbij kunt bedenken. Dit alles met als doel om de kwaliteit voor de klant te verhogen, medewerker tevredenheid te laten stijgen en de kosten te reduceren.

Stijging van baten en daling van kosten

Een goede Operationeel Manager zorgt voor een stijging van de baten en een daling van de kosten. Maar wat doet hij daarvoor en kan dit bij elk bedrijf? Er is geen truc om de baten te laten stijgen en de kosten te laten dalen. Wel kan elke goede Operationeel Manager zichzelf binnen elk passend bedrijf terugverdienen.
Maar wat is dan een goede Operationeel Manager?

  • Dit is iemand die genoeg inhoud heeft om te snappen wat er leeft op de werkvloer, maar genoeg afstand kan nemen om zijn Teammanagers hun werk goed te laten doen.
  • Daarnaast heeft een goede Operationeel Manager een helikopterview waardoor hij het geheel kan overzien.
  • Hierbij is het van belang dat er een juiste combinatie is tussen het duidelijk stellen van regels en afspraken en het geven van ruimte aan anderen.

Deze combinatie van factoren zorgt voor het verschil tussen een goede en een perfecte Operationeel Manager.

Primox maakt de perfecte match tussen de Operationeel Manager en het bedrijf

De cultuur en sfeer binnen elk bedrijf is anders. Daarnaast spelen er binnen elk bedrijf andere uitdagingen. De perfecte Operationeel Manager is hier van zeer groot belang. Door deze combinatie van factoren zoeken wij de juiste match tussen Operationeel Manager en het bedrijf. Dit altijd met eenzelfde doel, stijgende baten en dalende kosten!

Pagina delen: