Trainer/Coach

De perfecte Trainer? Die zoeken we allemaal, maar wij geloven dat de perfecte Trainer niet bestaat. De Trainer die perfect bij je bedrijf past bestaat echter wel!

Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Schieten mijn nieuwe agents als een raket uit de startblokken?
  • Worden mijn agents tijdig en juist op de hoogte gehouden van veranderingen?

In veel bedrijven is het antwoord op minimaal één van bovenstaande vragen “nee”. Onnodig herhaalverkeer en lagere NPS zijn hier bijvoorbeeld twee gevolgen van. De uitkomst is onnodige verhoging van de kosten. Als u ook wilt snijden in de kosten met behoud van NPS en medewerker tevredenheid, dan denken wij graag mee.

De Trainer/Coach binnen het Contact Center

Binnen het Contact Center is de Trainer van belang bij het opleiden en opgeleid houden van agents. Vanaf de eerste dag dat de agent binnenkomt is de Trainer zijn ader naar de klant. Dit zal zo blijven tot het eerste gesprek wat hij heeft met de klant. Vanaf dat moment zal de trainer slechts sporadisch in beeld zijn om nieuwe dingen aan te leren of oude zaken af te leren.

Leren en Inspireren

Een goede Trainer weet met weinig input grote impact te bereiken. Maar hoe doet een goede Trainer dat?

  • Een goede Trainer heeft geen standaard programma met daarin de “perfecte” slides, grappen en handvatten.
  • Een goede Trainer heeft een basis programma waarbij de exacte invulling wordt aangepast op de leerdoelen van de groep en hierdoor de groep kan inspireren.

Echter kan het voorkomen dat de Trainer zelf de training niet zal geven, maar de training wel moet schrijven. Dan heeft een goede Trainer de gave om de training zo op te stellen én de juiste handvatten mee te geven aan de leidinggevenden zodat deze aansluit bij de basisbehoefte van de groep. Soms kan een Trainer zowel zelf voor de groep staan als trainingen schrijven. Dat is vaak niet in één persoon te vatten.

Primox maakt de perfecte match tussen de Trainer en het bedrijf

De opdracht van een Trainer in combinatie met het type bedrijf en de doelgroep maken dat er niet één perfecte Trainer is. De perfecte Trainer voor de opdracht is echter van onschatbare waarde. Deze Trainer maakt het verschil. Hij zorgt ervoor dat 20 tot 2.000 mensen met extra inspiratie uit de training komen. Juist door deze combinatie van factoren zoeken wij de juiste match tussen Trainer en het bedrijf. Dat doen we altijd met hetzelfde doel: een  mensen nieuwe dingen bijbrengen en inspireren

Pagina delen: