Jan van Lent

Consultant

Als onze medewerkers voor het eerst bij Primox binnenkomen, stellen we hen een aantal vragen. Zo leren wij en jij ze een beetje beter kennen.

Hoe ben je in aanraking met de Contact Center Branche gekomen?

Al tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met de Contact Center Branche en heb ik kennis gemaakt met het telefonisch klantcontact.

Wat was je allereerste werkgever?

Mijn allereerste werkgever was Interpolis. Hier heb ik met veel plezier gewerkt en ook veel geleerd. De eerste kennis die ik had opgedaan, heb ik hier verder kunnen verbreden.

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

De dynamiek en het contact met klanten. Geen dag is hetzelfde en steeds opnieuw wordt een beroep gedaan op ieders flexibiliteit. Dat je daarbij met elkaar steeds optimaal je klant blijft bedienen, maakt het uitdagend en boeiend.

Hoe ben je in contact gekomen met PRIMOX?

Enige tijd terug had ik al eens kennis gemaakt met Julian en het contact is steeds gebleven. Vanuit dat contact is de mogelijkheid van deze mooie opdracht voorbij gekomen waar ik met veel plezier mee ben gestart.

Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?

Mijn huidige opdracht is nog pril. Wat direct opvalt is de betrokkenheid van iedereen. Aandacht voor die betrokkenheid in het realiseren van resultaten en ook in ‘heb het leuk’ is op dit moment waarin ik volop (verder) aan het leren ben.

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

Ik ben ‘plug & play’ en daarmee snel inzetbaar. Ik zoek graag de verbinding en vindt het leuk om teams en mensen te helpen in hun (persoonlijke) ontwikkeling. Met elkaar steeds blijven kijken hoe het beter kan voor de klant, geeft mij energie. Daarnaast is klantcontact topsport uitgevoerd door professionals en denk ik graag mee over de balans tussen de rol van de medewerker en de resultaten voor de klant.

Wat doe je graag naast je werk?

Ik lees graag, houd van wandelen en in de natuur zijn. Daarnaast zingen en zelf (locatie)theater spelen. Ook kun je mij regelmatig als bezoeker in het theater vinden.

Wat is je favoriete film?

Ik ben niet zo’n filmkijker. Op deze vraag antwoord ik echter altijd ‘ the shawshank redemption’. Geweldig om te zien hoe iemand vanuit een (schijnbaar) uitzichtloze situatie het heft in eigen hand neemt en zijn doelen weet te bereiken.

Wat is je favoriete muziek?

Afhankelijk van de omstandigheden vind ik meerdere soorten muziek leuk. Om lekker te dansen kan ik genieten van ouderwetse disco, lekker met elkaar oude tijden doen herleven. En soms is mooie hardrock heerlijk om van te genieten. Mijn voorkeur ligt wel bij funk en soul.

Wat is je favoriete eten?

Italiaans eten in goed gezelschap waarbij gezelligheid boven de tijd gaat.

Wat wil je verder nog met ons delen?

Afgelopen jaar voor het eerst een korte roadtrip gemaakt met een camper en dat smaakt naar meer. Wellicht dit jaar wat langer om nog meer te kunnen genieten.

Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht