Teamleider COVID-19 Contact- en Bronnenonderzoek

Wat ga jij doen als Teamleider COVID-19 Contact- en Bronnenonderzoek?

Mis jij als Teamleider op een klantenservice de diepgang en iets kunnen betekenen voor de maatschappij? Dan kun je nu als Teamleider Contact- en Brononderzoek in Nijmegen fulltime jouw steentje bijdragen!

Als Teamleider COVID-19 Contact- en Bronnenonderzoek stuur, coach en begeleid je een team van ongeveer 30 onderzoekers. Zij verzorgen telefonisch het bron- en contactonderzoek voor de GGD in een grote regio in Nederland. De afdeling bevindt zich hoofdzakelijk op onze Outsourcing locatie in Nijmegen, op loopafstand van station Dukenburg en de onderzoekers werken deels vanuit huis. Jij hebt daarom ervaring met het coachen en ontwikkelen van gesprekstechnieken en met het op afstand coachen, binden en ontwikkelen van medewerkers. Jij bent betrokken bij en oprecht geïnteresseerd in jouw medewerkers en zorgt dat het onderzoek volledig is zodat de kwaliteit wordt geborgd. In deze functie ben jij van grote waarde voor de maatschappij en zorg jij samen met jouw team voor de beste service die je kunt verlenen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 08:00 uur tot 21:00 uur, om die reden vragen wij een flexibele fulltime beschikbaarheid.

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil je iets betekenen voor een ander? Lees snel verder en reageer op deze mooie functie!

Yource

Yource is met 5200 medewerkers een grote organisatie gespecialiseerd in de klantcontactbranche, zowel in Nederland als ver over de Nederlandse grenzen. Bij Yource bieden wij een totaaloplossing aan klanten denk hierbij o.a. aan Uitzenden & Detacheren, Training & Development en In- en Outsourcing.

De belangrijkste cultuurwaarden binnen Yource zijn Ambitieus, Flexibel, Energiek en Mensgericht. Lees jij dit en herken jij jezelf hierin? Reageer op deze maatschappelijk betrokken vacature en wordt lid van de Yource Familie!

Wat bieden wij de Teamleider COVID-19 Contact- en Bronnenonderzoek?

 • Een marktconform salaris;
 • Reiskosten vergoeding vanaf 10 km;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om echt iets bij te dragen aan de maatschappij;
 • Een fulltime uitdaging in Nijmegen, op loopafstand van station Dukenburg;
 • Een team van ongeveer 30 onderzoekers die jij bij kunt staan en verder kunt ontwikkelen;
 • Thuiskomen na een dag werken met een voldaan gevoel, daar je echt iets kunt betekenen voor een ander.

Wat vragen wij van de Teamleider COVID-19 Contact- en Bronnenonderzoek?

 • Je bent analytisch sterk en goed in plannen en organiseren;
 • Je hebt ervaring met kwaliteitsmanagement en weet dit optimaal te borgen;
 • Je staat sterk in je schoenen en kunt goed overzicht bewaren en hierop sturen;
 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en affiniteit met de zorg sector;
 • Je hebt minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring met het coachen, ontwikkelen en aansturen van een team op afstand en weet de kwaliteit te borgen;
 • Je bent fulltime flexibel beschikbaar tijdens de openingstijden (ma t/m zo van 08:00 uur tot 21:00 uur) en bereid om zo nu en dan te reizen naar andere locaties.

Enthousiast? Wat nu?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Julian van der Kieft,  hij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: julian@primox.nl

Telefoonnummer: 06-3060 9230

Julian van der Kieft

Pagina delen: