Teamleider Technische Helpdesk

Wat ga jij doen als Teamleider Technische Helpdesk?

Heb jij leidinggevende ervaring in de contactcenter branche en affiniteit met telecomtechnieken? Dan is de fulltime functie Teamleider Technische Helpdesk in Nijmegen wat jij zoekt!

Als Teamleider Technische Helpdesk ben jij een belangrijke schakel tussen onze klant Proximus en de klanten van deze Belgische Telecomprovider. Jij stuurt jouw team van ca. 20 medewerkers als People Manager aan en zorgt dat de medewerkers de klanten zo goed mogelijk helpen met hun vraag, klacht of storing. Vooral het zien van verbanden en het grote plaatje in combinatie met verantwoording nemen en zelfstandig werken zijn belangrijke aspecten in jouw rol als Teamleider Technische Helpdesk. Naast de verschillende storingsvraagstukken is de afdeling ook in staat de factuur en abonnement vragen van de klanten te beantwoorden. Wil jij meehelpen deze afdeling op te bouwen en te laten groeien? De medewerkers staan te springen om jou te verwelkomen in het informele en gezellige team!

Yource

We zijn een snelgroeiende organisatie en we bouwen aan het volgende niveau van klantcontact. Yource omarmt altijd de vooruitgang en creëert nieuwe manieren om contact te maken met mensen. Yource heeft verschillende specialiteiten waarmee we een unieke combinatie van diensten kunnen aanbieden, zoals werving, opleiding, outsourcing en personeel. Onze cultuur bevat o.a. de volgende waarden: Ambitious, Energetic, Flexibel and People Driven.

Op onze Outsourcing locatie in Nijmegen, gelegen op loopafstand van station Dukenburg, hebben wij een speciale afdeling waar wij het klantcontact voor de opdrachtgever Proximus verzorgen, zowel de technische als factuur en abonnement vragen zijn hier aan de orde. De afdeling is deze zomer opgestart, zit nog in een ontwikkel fase en bestaat uit medewerkers die de klanten van Proximus zo goed mogelijk van dienst zijn. De openingstijden van de afdeling zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 22:00 uur. Op weekend en feestdagen is dit vanaf 09:00 uur. De informele sfeer en het gezellig team zorgen voor veel werkplezier.

Proximus

Proximus is een telecommunicatie- en ICT-bedrijf met activiteiten in België en op de internationale markten, dat diensten verstrekt aan consumenten, bedrijven en de publieke sector. Via de merken Proximus en Scarlet zijn zij de voornaamste Belgische leverancier van telefonie-, televisie- en netwerk-gebaseerde ICT-diensten.

Wat bieden wij de Teamleider Technische Helpdesk?

 • De mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen;
 • Collega’s die net als jij Ambitious, Energetic, Flexibel and People Driven zijn;
 • Een fulltime baan met verschillende doorgroeimogelijkheden;
 • Een eigen team die jij begeleidt om de het beste uit zichzelf en hun collega’s te halen;
 • Een werkomgeving waar jij helpt het huidige team uit te bouwen;
 • Een marktconform salaris, met pensioenopbouw via ABN-AMRO;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.

Wat vragen wij de Teamleider Technische Helpdesk?

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Flexibele beschikbaarheid tijdens de openingstijden;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende in de klantcontact branche;
 • Een grote mate van zelfstandigheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Affiniteit met telecomtechnieken en een sterk analytisch vermogen.

Enthousiast? Wat nu?

Wil je meer weten over deze functie en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Julian van der Kieft,  hij kan je direct meer vertellen over de functie.

Email: julian@primox.nl

Telefoonnummer: 06-3060 9230

Julian van der Kieft

Pagina delen: