Berry Jansen

Consultant

Hi Berry, hoe ben je in aanraking met de klantcontactwereld gekomen?
Mijn eerste kennismaking met een klantenservice was tijdens mijn werk bij NL.tree. Dit bedrijf had de opdracht om al het basis- en voortgezet onderwijs aan te sluiten op het internet. Dat is al wel weer 23 jaar geleden.

Wat was je allereerste werkgever?
De allereerste was Benny Janssen, inderdaad bijna mijn naamgenoot. Ik werkte toen in de witlofteelt met veel van mijn vrienden. Was altijd supergezellig.

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?
De dynamiek, de medewerkers en de diversiteit aan medewerkers. Alle processen moeten kloppen om je Service Levels te halen. Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, nieuwe applicaties en nieuwe manieren om een klantenservice aan te sturen.

Hoe ben je in contact gekomen met Primox?
Via LinkedIn hebben we elkaar gevonden. Natuurlijk liefde op het eerste gezicht…😊. We hadden direct een goede klik. Primox is toch een bureau dat echt kijkt naar jou als persoon; "Wat zijn je ambities? Wat is je talent? Wat vind je leuk?" En bovendien erg fijn om met Koen en Julian samen te werken.

Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?
Bij mijn huidige opdracht werk ik nauw samen met de mannen en vrouwen die in hartje Amsterdam het vuilnis ophalen. Chauffeurs, beladers en teamleiders die de stad op hun duimpje kennen en elke ochtend om 6 uur het werk oppakken wat velen misschien niet willen of kunnen doen. Ik leer hoe deze medewerkers hun vak uitoefenen, maar ook wat zij belangrijk vinden. Zonder hen geen schone stad.

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?
Qua organisatie hoop ik dit team verder te kunnen ontwikkelen. Mijn ervaring kan ik goed inzetten om de dagelijkse routines te verbeteren en slimmer aan te pakken door samen te kijken hoe het wellicht anders kan.

Wat doe je graag naast je werk?
Je kan mij overal vinden met een boek, ik lees ontzettend veel. Verder breng ik heel wat tijd door op mijn volkstuin in de Oostvlietpolder waar ik het heerlijk vind om in de tuin te werken. Ook sport ik graag en vaak bij Sport City en in de winter trek ik de bergen in met mijn snowboard. Goed om fit te blijven als je al over de 50 bent.

Wat is je favoriete schrijver?
Stephen King, hij heeft meer dan 60 boeken geschreven waarvan ik de meeste heb gelezen.

Wat is je favoriete podcast?
Ik luister veel verschillende podcasts. Tip voor als je kinderen hebt, is de podcast van Kluun: ‘Help, ik heb een puber’. Ook leuk om te luisteren is de podcast: "Marc-Marie & Isa vinden iets". Je keuze voor een podcast is natuurlijk heel persoonlijk, deze laatste liet ik aan een paar goede vrienden horen, maar die vonden het vreselijk.

Wat is je favoriete eten?
Alles wat in de doos van HelloFresh zit... omdat het zo makkelijk is en erg lekker. Mijn favorieten zijn de curry gerechten.

Wat wil je verder nog met ons delen?
We kijken erg uit naar de zomer omdat onze Golden Retriever Saar dan een nestje met pups zal krijgen. Afgelopen maand hebben we haar verloofde ontmoet, een prachtige grote Golden met de indrukwekkende naam Bodyguard. We zijn erg benieuwd naar de aanstaande kleintjes!

Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht