Zzp'en via Primox

Tijdelijk geen werk of een gat in jouw werkvoorraad? Lees de voordelen van zzp-bemiddeling via Primox.

Over zzp-bemiddeling

In het kort: wij bemiddelen tussen jou als zzp'er en onze opdrachtgevers. Wij koppelen zzp'ers aan opdrachtgevers, die graag gebruik willen maken van de diensten van zzp’ers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, passend bij de opdracht.

Bemiddeling via Primox

We beschikken over een groot netwerk van bedrijven. Wanneer wij voor jou bemiddelen, gaan we op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw wensen. Als je via ons aan de slag gaat bij één van onze klanten, voer je de opdracht direct uit voor de opdrachtgever. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk en de opdrachtgever kan jou hier ook persoonlijk op aanspreken. Maar dit geeft jou ook de ruimte om te doen waar je voor gekozen hebt, namelijk ondernemer zijn.

Zzp'en via Primox in de praktijk

We hebben contact en sparren met je over wie jij bent en wat voor een type opdracht(gever) bij je past.
We zoeken een geschikte opdracht via onze opdrachtgevers, connecties en bronnen.
In overleg met jou stemmen we het uurtarief af. Je factureert je uren aan ons. Wij rekenen een bedrag per uur van jouw tarief.
We betalen je factuur meteen als het geld van de opdrachtgever is binnengekomen. Eerder is ook bespreekbaar.
We nemen regelmatig contact met je op om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Dit kun je als zzp'er van Primox verwachten

- Een groot netwerk met toonaangevende bedrijven. We weten vaak als eerste waar de nieuwe opdrachten zijn.
- Je factuur tijdig betaald. Uiteraard dient de opdrachtgever wel akkoord te zijn met het aantal gemaakte uren en moeten de juiste documenten op orde zijn.
- Eerlijke communicatie over het tarief voor jou en wat er voor ons overblijft.
- Je wordt onderdeel van een bureau met vakgenoten en je bent van harte welkom om onderdeel te zijn van onze club.
- Je bent van harte welkom bij onze intervisie sessies en teamuitjes (minimaal 1x per kwartaal).

Een warm bedrijf met oog voor de mens. Daarnaast heldere communicatie - wat ik persoonlijk erg fijn vind - en soepel schakelen.
Lucien Baag
Zzp teammanager bij DELA
Primox begreep precies wat ik zocht in een nieuwe zzp-opdracht als interim teamleider klantenservice. Het is ook nog eens een positieve en eerlijke partij!
Marjolijn Maathuis
Zzp teammanager bij Carglass
De communicatie en samenwerking ervaar ik als bijzonder prettig! Koen en Julian betrekken zzp’ers bij Primox alsof het hun eigen medewerkers zijn. Al met al een fijne club.
Stanley Muth
Zzp teammanager bij P-direkt
Primox weet precies wat ik zoek en waar ik waarde kan leveren. Hierdoor maken ze voor mij altijd de juiste match. Ze zijn snel, transparant en hechten waarde aan de mens.
Mohsen Abachi
Zzp teammanager bij Kärcher

WhatsApp groep met opdrachten voor zzp'ers

Via een WhatsApp groep willen we jou en andere (toekomstige) zzp'ers beter bereiken met interessante opdrachten. Daar delen we de omschrijving, het aantal uur, het uurtarief en de duur van de opdracht. Als je dan interesse hebt in die opdracht, kun je direct reageren. En geen zorgen: alleen beheerders kunnen berichten sturen in de WhatsApp groep. Zo houden we het doelgericht en rustig. Wij hopen je op deze manier nog beter aan de juiste opdracht te helpen. Neem deel via de knop hieronder. Tip: werkt WhatsApp niet goed op je laptop of pc? Open de link op je telefoon.

Blijf op de hoogte van
interessante opdrachten

Heb je als ZZP'er tijdelijk geen werk of zie jij in de toekomst een gat ontstaan in jouw werkvoorraad? Neem dan contact met ons op via dit fomulier. Dan gaan wij voor je aan de slag om een passende opdracht te vinden.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen en nemen z.s.m. contact met je op.
Er ging iets mis bij het versturen. Stuur anders je bericht naar info@primox.nl.