Over ons

over ons primox

Missie

We doen er alles aan om Klant Contact in Nederland naar een hoger niveau te brengen doordat we leidinggevenden detacheren, werven en selecteren en trainen. Daarnaast geven we Klant Contact Centers advies en voeren we bijvoorbeeld een Quick Scan uit. Wij zorgen dat de match passend is voor de kandidaat en de opdrachtgever. Als dat niet zo is, dan is er geen match en dan geven wij dat eerlijk toe. Een match is volgens ons pas goed als hij aansluit op de persoonlijkheden, ambities en kwaliteiten van de kandidaat en de opdrachtgever.

Wij zorgen dat we de wensen en behoeftes van opdrachtgever en kandidaat écht kennen. Wij weten als geen ander dat de Klant Contact branche altijd in beweging is. Onze dynamische medewerkers anticiperen hierop door continue zichzelf te blijven ontwikkelen en trainen en zorgen zo dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste veranderingen.

Het gaat ons niet om ‘nog een opdracht binnenhalen’. De match tussen de persoon en de organisatie staat voorop. We gaan altijd tot het maximale om iets te laten werken, maar als dat niet lukt, dan geven we dat ook gewoon ‘fair’ toe.

We willen met bedrijven samenwerken die eerlijk en open zijn over wat ze nodig hebben en ons genoeg informatie geven om een goede match te maken. Bedrijven die erin geloven dat iemand niet alleen op basis van zijn/haar cv een goede match moet zijn, maar ook op basis van karaktereigenschappen, werkmentaliteit en ambities.

Visie

Wij willen Klant Contact in Nederland naar een hoger niveau tillen en als detacheringsbureau de juiste mensen op de juiste plek neerzetten. Alles wat we doen moet daaraan bijdragen. We willen toonaangevend, inspirerend en innovatief zijn. Daarbij zijn onze kernwaarden heel belangrijk. Zij komen terug in alles wat we doen.

Menselijk

We richten ons in alles wat we doen op de persoon: wat iemand kan, graag wil en wat wij voor hem of haar kunnen doen. Van een toekomstig teammanager, potentiële opdrachtgever tot aan de klant bij het Klant Contact. We kijken altijd naar wat iemand nodig heeft om zijn doel te bereiken. Het is ons doel om het leven van mensen beter te maken. Bij organisaties, maar ook daarbuiten, want dat is minstens zo belangrijk voor zijn of haar prestaties.

Behulpzaam

Een goede leidinggevende staat altijd klaar om naar mensen te luisteren, te kijken wat iemand nodig heeft en hen daarmee te helpen. Dat is de standaard voor onze consultants, maar ook de manier waarop we met onze opdrachtgevers omgaan. We helpen onze leidinggevende en opdrachtgever met de perfecte match, zodat zij elkaar ontwikkelen.

Echt

In alles wat we doen en zeggen willen wij zijn wie we zijn. Je mag van ons verwachten dat we dingen zeggen zoals we ze wèl en niet zien. De dingen die we doen sluiten daarbij aan. Je weet bij onze mensen altijd één ding zeker: ze zijn zichzelf en laten horen wat ze echt van iets vinden. We zijn onszelf en zeggen daarom ook als we denken dat iets niet werkt.

Way of Working

Onze manier van werken laat een warme indruk achter bij onze klanten. Binnen ons team focussen we ons op het creëren van saamhorigheid. Dit komt tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden, de manier van samenwerken en door gezamenlijk te ontspannen en genieten.

Ruimte voor persoonlijke groei

Collega’s krijgen ruimte voor persoonlijke groei in tijd en middelen. Hierdoor profiteren klanten van onconventionele inzichten, nieuwe technieken en innovatieve businessoplossingen. We vragen geen perfectie van onze collega’s, maar wel de wil om continu te blijven ontwikkelen. Dit vergt zelfreflectie, openheid en de kracht om jezelf kwetsbaar op te durven stellen.

Work hard, relax hard

We werken wanneer de klant dat van ons vraagt en we zijn flexibel om ons werk slim te organiseren. Hierdoor verstoort de balans tussen werk en privé niet. Binnen Primox is aandacht voor elkaar belangrijk en samen maken we Primox tot wat het is. Hierin heeft iedereen een aandeel en een eigen verantwoordelijkheid. Om te relaxen organiseren we teamactiviteiten en stellen we een budget vrij voor initiatieven door (en met) collega’s.

Pagina delen: