Detachering

Vind de juiste leidinggevende voor het beste klantcontact. Ervaren, persoonlijk en aandachtig.
Zij vonden de juiste leidinggevende

Wat is detachering?

Detacheren is de ideale oplossing als jouw organisatie een werknemer voor een bepaalde periode nodig heeft. Die tijdelijke werknemer (de gedetacheerde) werkt dan namens het detacheringsbureau bij jou als inhurende organisatie (de opdrachtgever). De gedetacheerde is in principe één van jouw medewerkers. Vaak kort, maar krachtig. Bijvoorbeeld handig bij uitval door ziekte, achterstanden en drukke vakantieperiodes.

Proces in 't kort

Sparren over exacte behoefte met opdrachtgever.
De juiste kandidaten zoeken met alle mogelijke middelen.
Kandidaten selecteren en maximaal twee voorstellen.
Kandidaat en opdrachtgever helpen bij sollicitatie en aannameproces .
Voilà! Daar is-ie dan: de perfecte match.

Verademende voordelen van detachering

Je hebt vast door dat wij overtuigd zijn van wat detachering jou kan brengen. Als je op zoek bent naar tijdelijke en gekwalificeerde werknemers, dan is detachering ideaal. De gedetacheerde werknemers hebben meestal kennis en ervaring vanuit verschillende organisaties. Ze zijn gewend zich snel aan te moeten passen aan nieuwe omgevingen. Ook die van jouw organisatie. Hierdoor kun jij als organisatie snel schakelen en speel je daadkrachtig op veranderende situaties in. Nog een voordeel: een detacheringsbureau - zoals Primox - draagt het werkgeversrisico. Zij zijn verantwoordelijk voor het loon, verzekeringen, pensioen en opleiding van de werknemers. Daar hoeft jouw organisatie zich niet druk om te maken. De gedetacheerde is elke maand opzegbaar, maar eventueel ook langer beschikbaar. Zo blijf je altijd flexibel. Als de tijdelijke kracht niet bevalt, dan zeg je die op en zorgt het detacheringsbureau voor een nieuwe, passende kracht. Handig hè?

In de avond gebeld, de volgende dag al een fantastische match. Na twintig minuten wisten wij genoeg. Er was geen tweede gesprek nodig!
Stephanie Spiessens
Business Lead Daily Banking Services bij ABN Amro
Het is heel prettig samenwerken met Julian van Primox: hij is snel, actiegericht en vraagt echt door. Zo gaat hij met oprechte interesse op zoek naar de ideale match tussen opdrachtgever en kandidaat. Niet alleen vóór een opdracht, ook tijdens een opdracht. Zo is de feedback 'loop' kort. Daar wordt iedereen beter van.
Robin van 't Hoff
Afdelingsmanager Klantcontact Financiële Diensten bij Centraal Beheer
Gelijk na de opdracht bij NS kon ik aan de slag bij Vattenfall Incharge. Ook hier hebben Julian, Koen en ik goede gesprekken over gehad. Bij deze opdracht zat de uitdaging vooral in de reistijd naar de vestiging waar ik zou gaan werken. Eén van de prettige aspecten van werken als gedetacheerde via Primox is dat we samen kijken wat voor mij werkbaar is.
Martine Wouters-Dijns
Consultant bij Primox
Door onderdeel te zijn van een detacheerder heb je een vast team met collega’s. En bij Primox is het een bijkomend voordeel dat het een zeer hecht team is met veel kennis en ervaring. Primox hecht er ook echt aan om dit teamgevoel te voeden door zaken als teamuitjes en intervisies. Het onderling contact wordt gestimuleerd. Hierdoor kan ik altijd terugvallen op de kennis die binnen onze club aanwezig is en voel ik mij thuis.
Martijn Steevensz
Consultant bij Primox
Ik kom op plaatsen waar ik anders niet snel zou komen. Een functie binnen de zorg zou niet hetgeen zijn waar ik, gezien mijn achtergrond, snel op zou hebben gesolliciteerd. Door het detacheren word ik in staat gesteld om in meerdere “keukens” te kijken en nieuwe ervaringen op te doen in verschillende branches.
Koen Velthuijs
Mede-eigenaar bij Primox
Primox is een klein bureau met mooie opdrachten en een echte persoonlijke benadering. Altijd een fijne en persoonlijke benadering waarbij actief wordt meegedacht met jouw wensen en ambitie.
Berry Jansen
ZZP'er via Primox

Kies voor Primox

Eerlijk

Up-to-date blijven, ontwikkelen binnen Primox en scherp geprijsd zijn is leuk en aardig. Nog veel belangrijker vinden wij dat alles bespreekbaar is. We spelen open kaart en maken dingen niet mooier dan dat ze zijn.

Persoonlijk

Heeft iemand een ideaal CV? Minder belangrijk dan je denkt. We matchen de persoonlijkheden van de kandidaat met de ambities, bedrijfscultuur en uitdaging van jouw organisatie.

Aandacht

Aandacht is alles. Tijdens het hele proces blijven we contact met je houden, denken we mee en zijn we er voor je. Als opdrachtgever én kandidaat. Met goed luisteren kom je veel verder dan snel spreken. Daar geloven we in.

Ervaring

Met meer dan twaalf jaar ervaring in de Klant Contact wereld, staan we ons mannetje. Ervaring is belangrijk, daarom hebben de meeste kandidaten uit onze ‘database’ meer dan drie jaar ervaring. Zo voegen de consultants écht iets toe.

Uitgelichte vacatures

Nooit een vacature missen? Schrijf je in voor onze job alert en wees op de hoogte van nieuwe KCC vacatures.

Relevante artikelen

Het Detacheringsdagboek: Binnen 48 uur de perfecte match voor ABN AMRO

Detachering
Case
Blog
Detacheringsdagboek
In ‘Het Detacheringsdagboek’ nemen we je mee in het detacheringsproces: van eerste belletje tot laatste handtekening binnen 48 uur bij ABN AMRO.

Het Detacheringsdagboek: Een voicemail van een oude bekende…

Blog
Detachering
Case
Detacheringsdagboek
Dit keer in ‘Het Detacheringsdagboek’ een voicemail van een oude bekende die leidde tot een klus voor Alan.

Het Detacheringsdagboek: Van ingevulde opdracht tot training 'Klantgericht Schrijven' én vaste aanstelling

Detachering
Case
Detacheringsdagboek
In ‘Het Detacheringsdagboek’ nemen we je mee in het proces van eerste belletje tot laatste handtekening - en verder. Dit keer over Niek bij Eteck.

Laat ons voor je werken

Bij Primox doen we niets liever dan resultaat leveren voor jouw organisatie. Een hoop organisaties hielpen we al aan een goede consultant en nu is het tijd voor jou. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen en nemen z.s.m. contact op.
Er ging iets mis bij het versturen. Stuur anders je bericht naar info@primox.nl
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht