Werken bij Primox

Deze pagina gaat over jouw toekomst. En of je die bij ons wil doorbrengen. Twijfel je? Neem contact op, dan weet je meteen wat je aan ons hebt.
Werk jij straks ook voor dit soort opdrachtgevers?

Even voorstellen

Aangenaam, Primox! Onze belofte? ‘De juiste leidinggevende voor het beste Klant Contact’. We detacheren, werven & selecteren en trainen leidinggevende voor Klant Contact Centers. Ons recept: de persoonlijke benadering. We kijken altijd naar de vraag achter de vraag. Waar anderen 10 CV’s over de schutting gooien, stellen wij maximaal twee kandidaten voor. Is Primox ook iets voor jou? Je ontdekt het op deze pagina.

Je toekomstige collega's

Carmen Werneke
Consultant
Daan Douven
Communicatiespecialist
Glenn van Zuidam
Consultant
Ingeborg Nooteboom
Consultant
Jan van Lent
Consultant
Jennifer Bel
Consultant
Julian van der Kieft
Eigenaar
Koen Velthuijs
Eigenaar
Marjolein Cloostra
Consultant
Martine Wouters-Dijns
Consultant
Melvin Wielingen
Consultant
Petra Pit
Consultant
Shairmaine Kisoen
Consultant

Dit mag je verwachten

Bij een detacheringsbureau werk je met veel verschillende klanten. Weinig dagen zijn hetzelfde. Je krijgt opdrachten op basis van je kennisniveau, ambities en persoonlijkheid. Tijdens je werk houden we veel contact en coachen we je op maat. Heb je ideeën om jezelf en anderen te verbeteren? Dan helpen we je daarbij, ook als het geld kost. Met intervisies, meerdere uitjes per jaar en onze WhatsApp groep bouwen we aan een (h)echt team. Of je nou kort of lang bij ons bent, je hoort erbij.

Wie ben jij?

Klanten geven ons vaak terug dat we een warme indruk bij ze achterlaten. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. In ons team focussen we ons op het samen doen. ‘In je eentje ga je sneller, samen kom je verder.’ Dat staat niet alleen op onze hoodies, we geloven er heilig in. Je ziet ‘t terug in arbeidsvoorwaarden, de manier van samenwerken en het samen ontspannen.

Ruimte voor persoonlijke groei
Persoonlijke groei is cruciaal. Primoxers krijgen daar dan ook ruimte voor, in tijd én middelen. Groei is wat anders dan perfectie. Want dat laatste verwachten we niet van onze mensen. Natuurlijk wel de wil om continu te ontwikkelen. Wij geloven dat een goed groeiproces best wat vraagt: zelfreflectie, openheid en de kracht om jezelf kwetsbaar op te stellen. Tijdens onze maandelijkse intervisies helpen we elkaar dan ook met situaties in iemands opdracht. Met ervaringen, tips en soms gewoon een ‘ik begrijp je’ tillen we elkaar naar een hoger niveau. Want, samen kom je verder.

Work hard, relax hard
Hard werken hoort erbij. Maar net zo goed flexibel zijn om je werk slim te organiseren. Zo komt de balans tussen werk en privé niet in de knoop. Door samen hard én slim te werken, maken we Primox tot wat het is. Daarin geloven we dat ieder verantwoordelijk is voor zijn eigen aandeel. Als dat snor zit, is relaxen minstens zo belangrijk. We organiseren teamactiviteiten en hebben budget voor initiatieven door (en met) collega’s.

Ik waardeer aan Primox het meeste de persoonlijke aandacht, de positieve houding en dat alles erop gericht is om het beste uit jezelf te halen.
Medewerker van Primox
Medewerkerstevredenheidsonderzoek 2023
Door een rechtstreekse treinverbinding wilde ik de dagen die ik op kantoor werk ook een aantal uur in de trein werken. Julian en Koen maakten vervolgens de afspraken met de opdrachtgever en het was geregeld.
Martine Wouters-Dijns
Consultant bij Primox
Ik ben er nog niet lang, maar jullie zijn zo leuk en zelf ook enthousiast, dat je er graag in mee wilt doen en ook iets wil betekenen waar dat kan.
Medewerker van Primox
Medewerkerstevredenheidsonderzoek 2023

Vacatures

Nooit een vacature missen? Schrijf je in voor onze job alert en wees op de hoogte van nieuwe KCC vacatures.

Waarom Primox?

Korte lijnen

Zo cliché, maar het klopt als een bus: je bent hier geen nummer. We zijn een compact bureau en blijven dat ook. Moet er iets gebeuren? Zo geregeld.

Budget

Elk jaar weer 100 euro budget per persoon om leuke dingen te doen met collega’s. Bovenop de uitjes die we standaard organiseren.

Bespreekbaar

Wees gerust: met ons kun je alle kanten op. Zolang je het maar zegt. We spelen open kaart en denken graag met je mee.

Intervisies

Groei verder met je collega’s door de (bijna) maandelijkse intervisie sessies waar je ervaringen, tips en learnings meekrijgt.

Consultants van Primox werkten o.a. voor:

Keertje kennismaken?

Wij doen niks anders dan linkjes leggen, mensen verder helpen en bezig zijn. Je kunt bij ons je opmerkingen, vragen en tips kwijt. Dus laat van je horen via het formulier hieronder.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen en nemen z.s.m. contact op.
Oops! Er ging iets mis bij het versturen.
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht