Werving en Selectie

Werving en Selectie in Klant Contact

De beste kandidaat voor jouw vacature

Als je op zoek bent naar een sterspeler voor een vaste positie in jouw team, dan zit je bij ons goed. Door ons grote netwerk en expertise in Klant Contact kennen wij bijna altijd de juiste kandidaat voor elke discipline. Stuk voor stuk professionals die perfect passen binnen jouw team en uitdaging. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wij hebben inzicht in talent, weten alles over Klant Contact management en kennen de professionals die klaar staan voor een nieuwe stap in hun carrière. Wij snappen wat iemand wel en niet moet hebben om de juiste persoon voor jouw bedrijf te zijn, want jouw specifieke situatie is ons uitgangspunt. Met onze kennis en vaardigheden maken wij de perfecte match tussen de kandidaat en jouw bedrijf. Daarbij zijn we veel meer dan een doorgeefluik van CV’s. Wij verdiepen ons in wat je nodig hebt en selecteren kandidaten die passen bij de bedrijfscultuur en ambities van jouw bedrijf.

Wat kunt u nog meer verwachten?

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht tijdens het wervingstraject
  • Een effectief wervings- en selectieproces
  • Mogelijkheden voor uitgestelde werving en selectie voor meer zekerheid
  • Vakinhoudelijke assessmentmogelijkheden
  • No cure, no pay: als we je niet verder hebben geholpen, dan verwachten we niks terug voor onze moeite
werven en selecteren primox

Hoe wij werven en selecteren

Door bij ons te kiezen voor Werving & Selectie hoef je geen veertig CV’s door te nemen en voer je niet eindeloos gesprekken voor de perfecte kandidaat. Die kandidaat hoeft zich op zijn beurt niet telkens voor te bereiden op een gesprek. Wij gaan namelijk verder dan alleen het ophalen van de vacature en het voorstellen van een CV. Wij willen weten wat de baan echt inhoudt en wat voor jou als vacaturehouder van belang is. Wij maken de perfecte match tussen de kandidaat waarvan wij weten dat hij of zij bij jouw opdracht past. Dat doen we vooral door persoonlijke gesprekken. Als werven en selecteren voor jou de juiste oplossing lijkt, laat het ons dan vooral weten. Dan zorgen we er samen voor dat jouw team compleet wordt.

Laat ons het werk doen

Onze klanten