Werving en Selectie

Primox Werving en Selectie

De beste kandidaat voor uw vacature

Bent u op zoek naar een sterspeler voor een vaste positie in uw team? Door ons grote netwerk en expertise in het klantcontact kent Primox de juiste kandidaat voor elke discipline. Stuk voor stuk professionals die perfect passen binnen uw team en/of uitdaging. Benieuwd wat bij voor u kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op! Wij helpen u graag.

Wij hebben inzicht in talent, weten alles over Contact Center Management en kennen de professionals die klaar staan voor een nieuwe stap in hun carrière. Primox weet als geen ander wat een goede professional is. Met onze kennis en vaardigheden zijn wij in staat een uitstekende match te maken tussen u, uw bedrijf en de kandidaat. Daarbij zijn we veel meer dan een doorgeefluik van CV’s. Wij verdiepen ons in wat u nodig heeft, en selecteren kandidaten die passen bij uw ambities en bedrijfscultuur.

Wat kunt u nog meer verwachten?

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht tijdens het wervingstraject;
  • Een effectief wervings- en selectieproces;
  • Mogelijkheden voor uitgestelde werving en selectie voor meer zekerheid;
  • Vakinhoudelijke assessmentmogelijkheden;
  • No cure no pay.
Primox werving selectie

Primox en Werving & Selectie

Door te kiezen voor Werving & Selectie via Primox hoef jij als Manager geen 40 CV’s door te nemen en 15 gesprekken te voeren voor de Perfecte Match. En de kandidaat hoeft zich niet 15 maal op te maken voor een gesprek om de perfecte baan te vinden. Primox gaat verder dan alleen het ophalen van de vacature en het voorstellen van een CV. Wij willen weten wat de baan nou echt inhoudt en wat voor jou als vacaturehouder echt van belang is. Wij maken de Perfecte Match met een kandidaat waarvan wij weten dat deze past. Dit doen wij door het voeren van persoonlijke gesprekken, die veel verder gaan dan het bekijken van het CV. Werving & Selectie is hier de perfecte oplossing! Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, dan zorgen we er samen voor dat uw team weer compleet wordt!

Profiteren van onze kennis?

Onze klanten