Glenn van Zuidam

Consultant

Als onze medewerkers voor het eerst bij Primox binnenkomen, stellen we hen een aantal vragen. Zo leren wij en jij ze een beetje beter kennen.

Hi Glenn, daar gaan we! Hoe kwam je in aanraking met de Klant Contact Center Branche?

Via mijn eerdere werk in de fondsenwerving kwam ik in aanraking met de Contact Center Branche. Ook binnen mijn vorige baan bij de ABN Amro kwam ik hiermee in aanraking en werkte ik binnen het Contact Center.

Wat was je allereerste werkgever?

Haha, daar vraag je mij wat. Dat was een bijbaantje bij de studieboekencentrale.

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

Sowieso de mensen, daar haal ik het meeste energie uit. De algemene behulpzaamheid en het verschil kunnen maken voor de ander, spreken mij het meest aan.

Hoe ben je in contact gekomen met PRIMOX?

Via een andere Primoxer, Jan van Lent. Hij attendeerde mij op deze vacature en heeft tevens Julian een seintje gegeven. Zo zijn we met elkaar in contact gekomen en ging het ineens snel.

Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?

Dat er nog steeds heel veel te leren valt. Ondanks mijn ervaring bij een andere bank is er binnen het kyc domein ontzettend veel te leren.  

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

Ik heb een analytische, mensgerichte blik. Daarnaast krijg ik energie van mensen coachen in hun ontwikkeling. Deze combinatie zorgt voor net een andere invalshoek dan veel van mijn collega’s. Zo kunnen we elkaar scherp houden en van elkaar leren.  

Wat doe je graag naast je werk?

Sporten en spelletjesavonden met mijn broer. Dan spelen we verschillende spellen op de Switch. Daarnaast elke woensdag een 'date night' met mijn vriendin. En als het kan in de zomer een festival!

Wat is je favoriete film?

Onmogelijke vraag haha. Heb je even? Mijn favoriete film heeft avontuur, mysterie en ontzettend goeie personages. Denk aan: Dune, The Departed of The Batman Trilogie.

Wat is je favoriete muziek?

Ik heb geen favoriete muziek. Er is voor mij wel goeie en slechte muziek, genre maakt daarin voor mij niks uit.

Wat is je favoriete eten?

Als het niet zelf klaargemaakt hoeft te worden vind ik het al gauw goed, haha. Maar als ik moet kiezen ga ik voor pasta en alle varianten die daarbinnen vallen.

Wat wil je verder nog met ons delen?

Ik wil Primox bedanken voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om te starten als leidinggevende. Daarnaast ben ik blij met de samenwerking die er is.

Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht