Ingeborg Nooteboom

Consultant

Als onze medewerkers voor het eerst bij Primox binnenkomen, stellen we hen een aantal vragen. Zo leren wij en jij ze een beetje beter kennen.

Hoe kwam je in aanraking met de Klant Contact Center Branche?

Zoals zoveel van ons: ik ben er ingerold met een studentenbijbaan. Dat was bij de LOI. Later liep het als een rode draad door elke functie die ik heb gehad. Steeds weer was ik betrokken bij het Klant Contact gedeelte.

Wat was je allereerste werkgever?

Toen ik 14 was heb ik twee dagen gewerkt als eindexamensurveillant op de middelbare school waar mijn moeder werkte. Mijn jonge hartje brak toen ik na 2 dagen werd ontslagen toen ze erachter kwamen dat ik vier jaar jonger was dan leerlingen die ik moest controleren 😉. Maar voor de rest plukte ik aardbeien, zocht ik golfballen en bracht ik reclameflyers rond in de buurt.

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

Diversiteit! Diversiteit in organisaties, mensen en functies. Er zijn daarbij oneindig veel mogelijkheden in wat je voor mensen kan betekenen en hoe je dat doet.

Hoe ben je in contact gekomen met PRIMOX?

Ik werd meerdere malen via collega-interimmers en collega's - die via werving en selectie bemiddeld waren - op Primox gewezen. Zij raadden mij aan om contact op te nemen. Uiteindelijke heeft een collega mij voorgesteld aan Julian. Na een aantal fijne gesprekken met Julian en Koen is het ons gelukt om een goede opdracht te vinden waar ik perfect bij pastte.

Wat leerde je tot nu toe in je huidige opdracht?

Hoe een grote organisatie zoals de overheid in elkaar steekt. Welke wegen je moet bewandelen en hoe je dit dan handig en slim doet.

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

Juist mijn eigen diversiteit in de verschillende rollen en organisaties die ik heb gehad. Ik mag leidinggeven aan een team en daarnaast ook de project- en procesmanagement uitvoeren. Ook inhoudelijk zijn we heel divers bezig: van Klant Contact tot organisatiebeleid. En van bedrijfsvoering tot gebouwbeheer en officemanagement. Allemaal zaken waar ik in meer of mindere mate al mee te maken heb gehad. Dat scheelt een hoop!

Wat doe je graag naast je werk?

Ik ben een beetje een verzamelaar van hobby's. Zoals paardrijden, duiken en skieën. Dagelijks ben ik echter vaak op stap met de kinderen van mijn vrienden en wandelen. Maar mijn grote liefde is uiteindelijk toch lezen.

Wat is je favoriete film?

Die heb ik niet meer, maar bijna alle fantasie en Sci-fy gerelateerde films. Het is geen film, maar ik ben een 'Doctor Who' fan. Niks maakt mij blijer dan een 'Doctor Who' referentie te kunnen verstoppen in de cadeautjes die ik geef.

Wat is je favoriete muziek?

Vaak een muziekgenre waar het woord Rock in voorkomt: Punk Rock, Pop Rock, Metal Rock, Rockabilly Rock, Folk Rock en Rock 'n Roll.

Wat is je favoriete eten?

Alles uit de Aziatische keuken, daar maak je mij heel blij mee.

Wat wil je verder nog met ons delen?

Dat ik zelf geen kinderen heb. Maar dat ik wel eens per jaar een “prinsessenbrunch” organiseer voor de kinderen van mijn vrienden. Zij zijn dan de baas en mogen dus bepalen wat ze zelf aandoen. Maar ook wat hun mama’s en papa’s moeten dragen. Tot mijn grote verbazing is er nog nooit een papa bij geweest 😉.

Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht