Melvin Wielingen

Consultant

Als onze medewerkers voor het eerst bij Primox binnenkomen, stellen we hen een aantal vragen. Zo leren wij en jij ze een beetje beter kennen.

Hoe ben je in aanraking met de Contact Center Branche gekomen?

Mijn eerste bijbaantje was bij het contact center van de OHRA in Arnhem. Dit was mijn eerste baantje die ik naast mijn studie deed om ervaring op te doen in het bank- en verzekeringswezen. Ik weet nog dat ik na mijn studiedag naar het (oude) hoofdkantoor ging om als agent inbound en outbound werkzaamheden te verrichten.

Wat was je allereerste werkgever?

Dit was bij Financieel Compleet Wansink. Financieel Compleet was een dochteronderneming van de Aegon. Via Financieel Compleet verkocht ik pensioenen aan particulieren. Omdat ik over een programma beschikte wat automatisch berekende wat de hoogte van het pensioen was en grafisch weergaf wat het pensioengat voor de verzekerde zou zijn, verkochten wij veel pensioenen. In die tijd kon je geweldige incentives zoals een compleet verzorgde weekend Parijs, een compleet verzorgde weekend in Barcelona en een mid-week in Thailand winnen.

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens het werken bij een Contact Center. En nog steeds leer ik veel. Mijzelf ontdekken en elke dag in contact staan met allerlei verschillende culturen en verschillende lagen van de maatschappij blijft mij interesseren en geeft mij elke dag weer positieve energie.

Hoe ben je in contact gekomen met PRIMOX?

Ik heb in 2017 contact gehad met Julian. Op dat moment was ik nog werkzaam in het buitenland. Door de klik die ik voel met Julian en het concept van Primox om niet te veel CV’s aan te bieden, maar te zoeken naar een match, maakt dat ik mij niet een nummer voel.

Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?

Het is mooi om te zien hoe begaan iedereen bij de ABN AMRO Bank is. Vanuit de organisatie wordt er meegedacht over hoe medewerkers het beste in hun kracht gezet kunnen worden. Daarnaast is er ruimte om met de adviseur in gesprek te gaan over hun ambities binnen, maar ook buiten de bank. Doorgroeien binnen de bank is iets wat ik in de korte periode dat ik werk al veelvuldig heb gezien. Dat vind ik erg positief.

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

Ik probeer mijn kennis met mijn collega’s te delen. Als er vraagstukken zijn of cases wil ik graag samen met mijn collega’s nadenken over oplossingen, maar ook kijk ik naar aanpassing in processen of werkwijzen om de vraagstukken of cases te voorkomen.

Wat doe je graag naast je werk?

Koken, series kijken en in de zomer vind ik het leuk om naar leuke/mooie plekken te reizen en te genieten van al het moois wat er op deze wereld is.

Wat is je favoriete film?

Ik vind heel veel films goed. Bij mij hangt het van het genre af. In elk genre heb ik een andere favoriete film. Ik kan wel duidelijk zijn over mijn favoriete serie; The Sopranos…

Wat is je favoriete muziek?

Black music: Hiphop, RnB, Reggae, Kizumba en Bachata.

Wat is je favoriete eten?

Rijst met bruine bonen. Daar mag je mij altijd wakker voor maken. Verder kan ik van een lekkere steak genieten.

Wat wil je verder nog met ons delen?

Mijn eerste vakantiebestemming als de Corona-maatregelen zijn opgeheven is Porto. Ik mis de warmte, gezelligheid, cultuur en het lekkere eten daar.