Miranda Bolhuis

Consultant

Als onze medewerkers voor het eerst bij Primox binnenkomen, stellen we hen een aantal vragen. Zo leren wij en jij ze een beetje beter kennen.

Hoe kwam je in aanraking met de Contact Center Branche?

Ik ben opgeleid als kapster, door fysieke klachten moest ik hiermee stoppen. Daarna kreeg ik een baan aangeboden bij Webhelp als energie-adviseuse aan de telefoon. Ik heb daar veel geleerd over service via de telefoon. Als kapster ben je natuurlijk altijd met communicatie en service bezig, echter als je elkaar niet ‘ziet’, dan is het wel anders!

Wat was je allereerste werkgever?

Een krantenwijk haha, het geld was leuk. Vooral als je zo jong bent (12 jaar). Maar in weer en wind, storm en regen altijd maar buiten moeten werken… Daarnaast hebben ook weinig mensen werkelijk begrip voor die omstandigheden. Ik zou het mijn kinderen niet aanraden!

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

De diversiteit. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen wensen. Je moet de bedrijfscultuur uitdragen via de telefoon. Om dat goed over te brengen geeft dat bij iedere opdrachtgever weer een nieuwe uitdaging. Meedenken met de klanten/patiënten en tegelijkertijd je opdrachtgever tevreden houden.

Hoe ben je in contact gekomen met Primox?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging na bijna 8 jaar bij een facilitair contact center te hebben gewerkt. Ik ben toen via een oud-collega voorgesteld bij Koen en Julian. En na het eerste gesprek was er gelijk een klik.

Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?

Ik zit nu bij een medisch contact center. Hier is de opdracht heel anders dan bij een facilitair contact center. Ik heb nu geleerd dat je niet alleen hoeft te sturen op cijfers en KPI’s. De opdrachtgever waar ik nu zit, is snel gegroeid de laatste tijd. Alles moet organisatorisch nog ingekleed worden en daarnaast moet je de mensen niet vergeten aandacht te geven. Hierin de balans vinden, geeft een mooie uitdaging.

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

Ik ben een mensenmens; ik houd van contact met mensen. Ik ben een aanspreekpunt en benaderbaar voor iedereen. Ik ben erg zelfstandig en ondernemend. Stilzitten en afwachten is niet mijn ding. Ik denk dat ik daarom een meerwaarde ben, dit mede omdat het een groeiende onderneming is en er daarom genoeg te doen is!

Wat doe je graag naast je werk?

We hebben een seizoensplek op een camping in Drenthe, daar zijn we in de zomer vaak. Lekker relaxen. Spelletjes met de kinderen, biografieën en detectives lezen en vooral veel sport kijken. Kickboksen, darten, formule 1 en voetbal kijk ik het liefste.

Wat is je favoriete film?

Ik ben meer van de series. Criminal minds, ziekenhuisseries, Station 19, undercover, Virgin River enz. Netflix en Videoland worden beide veel gebruikt bij ons thuis.

Wat is je favoriete muziek?

Mijn muzikale smaak is erg breed. Ik vind muziek altijd momentgevoelig, bij het uitgaan kan ik lekker meezingen met Nederlandstalige muziek, maar de top 40 is ook heerlijk. Af en toe wat hardere muziek ook.

Wat is je favoriete eten?

We hebben sinds kort een pizzarette. In het weekend lekker met ons gezin of met vrienden pizza eten vind ik dan ook echt heerlijk. Lekker lang tafelen.

Wat wil je verder nog met ons delen?

Als je meer over mij wilt weten, spreek me dan gewoon eens aan. 😊

Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht