Petra Pit

Consultant

Als onze medewerkers voor het eerst bij Primox binnenkomen, stellen we hen een aantal vragen. Zo leren wij en jij ze een beetje beter kennen.

Hoe ben je in aanraking met de Contact Center Branche gekomen?

Nadat mijn baan bij de Politie ophield door reorganisatie, was klantcontact iets wat ik perse wilde meenemen naar een nieuwe werkgever. Zo belandde ik op de klantenservice van de NS.

Wat was je allereerste werkgever?

Toen ik 16 was, ben ik na de middelbare school begonnen in een fabriek voor Medische hulpmiddelen, aan de lopende band infuuszakken lassen.

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

Dat is denk ik een klassieker: de mensen en hun kleuren. Het bijstaan in hun ontwikkelingen om zijn/haar/hun dromen waar te maken, is wat mij uiteindelijk de meeste voldoening geeft.

Hoe ben je in contact gekomen met PRIMOX?

Primox nam contact met mij op. Koen zocht contact via LinkedIn. Toen had ik net een nieuw arbeidscontract getekend, maar we hebben wel contact gehouden. Toen deze opdracht langskwam, was het de juiste opdracht op het juiste moment.

Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?

Ik ben net begonnen op deze opdracht bij een voor mij bekende opdrachtgever. Het is gaaf om nu weer een ander werkproces te leren kennen, met ook weer mooie mensen die passie voor de zaak en burger hebben.

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

De dienst nog beter aan te laten sluiten bij de wens van de burger.

Wat doe je graag naast je werk?

Mijn zomerprogramma bestaat uit kamperen, oldtimer caravans restaureren en tuinieren. In de wintermaanden zit ik graag op mijn zolder en mag ik graag freubelen en macrameeën.

Wat is je favoriete film?

Niet echt één, maar de laatste, TopGun 2, was wel weer een knaller om in de bioscoop te zien.

Wat is je favoriete muziek?

Dat is echt afhankelijk van mijn stemming, dus het gaat van techno en pop country naar jaren 80 hits.

Wat is je favoriete eten?

De Ossobuco van mijn partner.

Wat wil je verder nog met ons delen?

Blijf dicht bij jezelf, er zijn al zoveel anderen. En als je iets doet, doe het met passie: dan voelt het nooit als werken. 😉

Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht