De juiste leidinggevende voor het beste Klant Contact

Je bent op zoek naar de juiste leidinggevende voor jouw Klant Contact. We helpen je graag in die zoektocht. Voordat je contact met ons opneemt is het handig als je al een beetje weet wat jij van ons kunt verwachten. Lees de tekst, scroll naar beneden en laat ons je terugbellen, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag om de juiste leidinggevende voor jouw Klant Contact Center te vinden. Goed nieuws: dat gaat lukken.

Over ons
We doen er alles aan om Klant Contact in Nederland naar een hoger niveau te brengen doordat we leidinggevenden detacheren, werven en selecteren en trainen. Daarnaast geven we Klant Contact Centers advies, verzorgen we trainingen en voeren we Quick Scans uit. Wij zorgen dat de match passend is voor de kandidaat en de opdrachtgever. Als dat niet zo is, dan is er geen match en dan geven wij dat eerlijk toe. Een match is volgens ons pas goed als hij aansluit op de persoonlijkheden, ambities en kwaliteiten van de kandidaat en de opdrachtgever. In alles zijn we toonaangevend, inspirerend en innovatief.

Wat jij als organisatie kunt verwachten
Je mag van ons verwachten dat wij jouw behoeften en wensen kennen en dat we daarmee op zoek gaan naar de juiste kandidaat. Doordat we goed met de kandidaten in gesprek gaan, snappen we ook zijn/haar behoeften, kwaliteiten en ambities. Doordat we op basis van de gesprekken en onze ervaring ons in jou en de kandidaat inleven, vinden wij juiste leidinggevende voor jouw Klant Contact. Wij weten als geen ander dat de Klant Contact wereld altijd in beweging is. Onze dynamische medewerkers anticiperen hierop door continue zichzelf te blijven ontwikkelen en trainen en zorgen zo dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Wat wij verwachten
We willen met bedrijven samenwerken die eerlijk en open zijn over wat ze nodig hebben en ons genoeg informatie geven om een goede match te maken. Bedrijven die erin geloven dat iemand niet alleen op basis van zijn/haar cv een goede match moet zijn, maar ook op basis van karaktereigenschappen, werkmentaliteit en ambities.

Ben jij op zoek naar de juiste leidinggevende in het Klant Contact Center van jouw organisatie? Vul het formulier hieronder in, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. Als je ons liever zelf meteen belt, dan kan dat natuurlijk ook.

Pagina delen: