Blog Richard: Game, Set & Match(fixer)!

1/3/2023
Julian van der Kieft
Eigenaar

In deze blog vertelt Richard in geheel zijn eigen stijl over hoe Primox hem hielp aan de juiste opdracht.

'Het begon natuurlijk allemaal met het spel. Zakelijk flirten en kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Zo speelde ik dit spel een paar maanden geleden met Julian van der Kieft van PRIMOX. Een spel dat uiteindelijk 2 winnaars kende. Wat een prettige ontmoeting was dit.

Informeel, to the point en meteen een gevoel van veiligheid. Game!

Julian en ik spraken af om goed contact te houden totdat er een mooie mogelijkheid voorbij kwam. De eerste maanden waren er geen kansen die paste bij mijn profiel. Desondanks hielden Julian en ik frequent contact. Gewoon een kort maar krachtig babbeltje, een peptalk en aan elkaar bevestigen dat we nog steeds op dezelfde golflengte zaten.  Tot die ene dag dat Julian mij belde voor een leuke klus bij Soleo Contact centers in Deventer. Julian stelde mij voor en ik mocht vrij snel op gesprek. Set!

Na een prettig gesprek werd ik al snel uitgenodigd voor een korte kennismaking met de directeur en in dit gesprek hebben we de deal meteen beklonken. Match! Vanaf 11 juni ga ik aan de slag als Manager Traffic a.i. bij Soleo Contact Centers in Deventer. Een mooie, jonge en dynamische organisatie. Ik heb er zin in.'

Julian bedankt voor je inzet, geduld en doorzettingsvermogen! Je bent een echte matchfixer!

No items found.

Download de white paper

In deze white paper gaan we door op het onderwerp van dit artikel. Vul je gegevens in, klik op versturen en download direct de white paper: 'Blog Richard: Game, Set & Match(fixer)!'.

Er ging iets mis bij het versturen. Lukt het bij de tweede keer nog niet?
Stuur ons dan een mailtje naar info@primox.nl.

Gerelateerde artikelen

Blog Marjolein: 1 gesprek, 1 match

Blog
Testimonial
Detachering
In dit blog vertelt - inmiddels vaste medewerker - Marjolein hoe zij aan haar eerste opdracht kwam via Primox.

Blog Martine: Detacheerder waar ik mezelf mag zijn

Blog
Primox
Testimonial
Consultants
Martine neemt je in haar blog mee in haar eerste opdrachten via Primox en haar kijk op het leven als gedetacheerde bij Primox.

'Zou andere zzp'ers een soortgelijk traject aanbevelen' - interview Paul van Braam

Case
Testimonial
zzp
Binnen een maand na onze post over zzp'ers op LinkedIn was het raak: zzp'er Paul van Braam kwam in contact met onze Koen. De rest is geschiedenis...
Nieuwsbrief

Primox in je mailbox

Schrijf je in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief over klantcontact, werving & selectie en detachering met interessante inzichten en een externe co-host.

Gelukt, je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief van Primox!
Er ging iets mis. Blijft het misgaan? Stuur een mailtje naar info@primox.nl. Dan schrijven wij je in.