Blog Richard: Game, Set & Match(fixer)!

1/3/2023
Julian van der Kieft
Eigenaar

In deze blog vertelt Richard in geheel zijn eigen stijl over hoe Primox hem hielp aan de juiste opdracht.

'Het begon natuurlijk allemaal met het spel. Zakelijk flirten en kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Zo speelde ik dit spel een paar maanden geleden met Julian van der Kieft van PRIMOX. Een spel dat uiteindelijk 2 winnaars kende. Wat een prettige ontmoeting was dit.

Informeel, to the point en meteen een gevoel van veiligheid. Game!

Julian en ik spraken af om goed contact te houden totdat er een mooie mogelijkheid voorbij kwam. De eerste maanden waren er geen kansen die paste bij mijn profiel. Desondanks hielden Julian en ik frequent contact. Gewoon een kort maar krachtig babbeltje, een peptalk en aan elkaar bevestigen dat we nog steeds op dezelfde golflengte zaten.  Tot die ene dag dat Julian mij belde voor een leuke klus bij Soleo Contact centers in Deventer. Julian stelde mij voor en ik mocht vrij snel op gesprek. Set!

Na een prettig gesprek werd ik al snel uitgenodigd voor een korte kennismaking met de directeur en in dit gesprek hebben we de deal meteen beklonken. Match! Vanaf 11 juni ga ik aan de slag als Manager Traffic a.i. bij Soleo Contact Centers in Deventer. Een mooie, jonge en dynamische organisatie. Ik heb er zin in.'

Julian bedankt voor je inzet, geduld en doorzettingsvermogen! Je bent een echte matchfixer!

No items found.

Download de white paper

In deze whitepaper gaan we door op het onderwerp van dit artikel. Vul je gegevens in, klik op versturen en download direct de white paper: 'Blog Richard: Game, Set & Match(fixer)!'.

Er ging iets mis bij het versturen. Lukt het bij de tweede keer nog niet?
Stuur ons dan een mailtje naar info@primox.nl.

Andere artikelen

Blog Marjolein: 1 gesprek, 1 match

Blog
Testimonial
Detachering
In dit blog vertelt - inmiddels vaste medewerker - Marjolein hoe zij aan haar eerste opdracht kwam via Primox.

Hoe Daniël via Primox zijn passie terugvond bij ING

Testimonial
Werving & Selectie
Via Primox Werving & Selectie is Daniel aan de slag bij ING. Dit heeft hij zo prettig ervaren, dat hij ons het volgende berichtje stuurde...

Binnen twee weken de perfecte match bij Arts en Zorg

Case
Artikel
Interview
Testimonial
Werving & Selectie
Een succesvolle werving en selectie, dat mogen we zeker zeggen. Maar het liefst laten we dat onze klanten zeggen. Lees hoe we Arts en Zorg hielpen!
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht