Julian van der Kieft

Eigenaar

Als onze medewerkers voor het eerst bij Primox binnenkomen, stellen we hen een aantal vragen. Zo leren wij en jij ze een beetje beter kennen.

Hoe ben je in aanraking met de Contact Center Branche gekomen?

Dit is láng geleden al begonnen, toen ik nog op school zat. Ik werkte, net als mijn zus en veel klasgenoten bij Spaaradvies. Daar zat ik eerst als adviseur aan de lijn, later werd ik junior leidinggevende.

Wat was je allereerste werkgever?

Oei, niet bepaald een baan waar ik blij van werd. Dit was Kippenslachterij Van den Bor. Zoals ik al zei, niet de leukste baan, maar het verdiende wel goed. In één uurtje werken verdiende ik net zo veel als mijn klasgenoten in twee uur bij de supermarkt. Daardoor hield ik meer tijd over om te voetballen met mijn vrienden. 😉

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

Sinds mijn eerste kennismaking werd ik gegrepen door het veelvuldige klantcontact. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de klant met een glimlach ophangt. Ik geloof niet dat het toeval is als je de hele dag boze klanten aan de lijn hebt, dan moet je zelf in de spiegel kijken. Daarnaast vond ik het bij outbound bellen altijd al interessant om het “haakje” bij de klant te ontdekken, zodat deze niet op zou hangen. Voorgaande is nooit veranderd. Wel is daaraan toegevoegd dat ik de reuring heerlijk vind. Er gebeurt altijd iets op de vloer, op een afdeling en binnen een bedrijf waardoor het Contact Center geraakt wordt.

Hoe ben je in contact gekomen met PRIMOX?

Eerlijk gezegd is dit andersom gegaan, PRIMOX is in contact gekomen met mij. Ik zat al 11 jaar bij dezelfde werkgever en merkte dat het tijd was voor verandering. Na gesprekken met veel verschillende mensen kwam ik tot de conclusie dat ik voor mezelf wilde beginnen. En wel in de detachering en werving & selectie van medewerkers binnen het Contact Center domein. Van Teammanager tot coach, van Projectmanager tot Lean expert, Van Operationeel Manager tot Directeur, ik doe het allemaal. En dit alles met één doel, de perfecte match!

Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?

Sinds ik voor mezelf ben begonnen heb ik ontdekt dat vrijheid vaak heel fijn is, maar soms ook lastig kan zijn. Als ik op vakantie ben, ben ik ook aan het werk. De telefoon staat nooit een dag stil, net als de mail. Aan de andere kant ben ik wel degene die bepaalt wanneer en hoe vaak ik weg wil. 😉

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

Mijn oprechte interesse in de mens en het bedrijf is wat mij drijft en wat ook het grootste verschil maakt. Ik wil niet plaatsen op basis van een vacature en een CV. Want op basis van een CV wordt je uitgenodigd voor gesprek, op basis van persoonlijkheid wordt je aangenomen! En om dit te kunnen realiseren wil ik dus een echt gesprek hebben met de kandidaat én de vacaturehouder!

Wat doe je graag naast je werk?

Natuurlijk breng ik graag tijd door met mijn zoon, Tijn. Gewoon leuke dingen doen, de dierentuin, het pretpark, het bos, LEGO, noem maar op. Samen met mijn partner willen wij zo veel mogelijk “herinneringen maken”. De voorgaande zaken horen daar natuurlijk bij, maar ook vakanties, etentjes met vrienden, concerten, musicals en dergelijke. Daarnaast ben ik redelijk sportief en heb ik het sporten ook wel nodig. Wielrennen, hardlopen, spinnen en zaalvoetballen zijn mijn sporten. De één in wat meerdere mate dan de ander overigens.

Wat is je favoriete film?

Oei, dat vind ik een lastige. Ik heb best veel films gezien, maar er blijven er maar weinig echt hangen. Scarface vond ik vroeger helemaal te gek. De enige film die ik op video en DVD heb. Maar ik moet bekennen dat ik hem al een aantal jaren niet meer heb gekeken. �

Wat is je favoriete muziek?

Dat ligt echt aan het moment. In Nederland kan ik wel genieten van Blof en Racoon, maar ook de rappers hier vind ik tof. Als ik over de landsgrenzen kijk kom ik snel bij Justin Timberlake, Pink, John Legend, Ed Sheeran en Eminem. Als ik echter ga stappen, dan wil ik dat het vooral dansbaar is Salsa, Reggaeton, dat werk!

Wat is je favoriete eten?

Ik ben verknocht aan Italiaans eten. Maar dan wel de echte Italiaan en niet zoals wij hem vaak in Nederland voorgeschoteld krijgen. Als het aan mij ligt ga ik elk jaar naar Italië om daar te genieten van de heerlijke pasta’s, pizza’s en stukken vlees!

Wat wil je verder nog met ons delen?

Dat ik aan het begin echt wel spanning heb gevoeld om mijn werkgever te verlaten na 11 jaar trouwe dienst. Zeker om dit achter mij te laten voor de onzekerheid van het zelfstandig ondernemen. Echter heb ik echt geen dag spijt gehad en zie ik nu vooral de voordelen. Heerlijk, die vrijheid!

Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht