Martine Wouters-Dijns

Consultant

Als onze medewerkers voor het eerst bij Primox binnenkomen, stellen we hen een aantal vragen. Zo leren wij en jij ze een beetje beter kennen.

Hoe ben je in aanraking met de Contact Center Branche gekomen?

Op mijn 20e zocht ik een bijbaan naast mijn studie, ik had een nieuw vriendje en wilde niet meer elk weekend terug naar mijn ouders voor mijn bijbaan bij de Albert Heijn. Ik schreef me in bij Randstad en werd benaderd voor een bijbaan van 8 uur per week bij het contact center van ABN AMRO. Ik twijfelde of ik wel outbound wilde bellen, maar heb toch de gok gewaagd. Inmiddels zijn we 20 jaar verder en heb ik nooit meer in een andere branche gewerkt en ik heb hier nog steeds geen spijt van gehad.  (Dat vriendje van toen is trouwens ook nooit meer weggegaan).

Wat was je allereerste werkgever?

Op mijn 15e werkte ik bij een supermarkt, eerst de vleeswaren afdeling en later bij het brood. Overigens ook de eerste en enige baan waar ik ben ontslagen.

Wat vind je het leukst aan de Contact Center Branche?

De hectiek en afwisseling. Er is geen dag hetzelfde, er zijn altijd meerdere belangen om rekening mee te houden en dingen lopen vaak toch net even anders dan je had verwacht. Ook wordt er veel geïnnoveerd bij contact centers omdat we altijd op zoek zijn naar een manier om het net weer even beter voor onze klanten te doen.

Hoe ben je in contact gekomen met PRIMOX?

Ik ken Julian nog van de tijd dat ik bij ABN AMRO werkte. Ik vond hem toen al een fijne collega en vond het ook super stoer dat hij voor zichzelf ging beginnen. Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging hebben we contact opgenomen. Toen bleek dat we ook dezelfde visie op het werk in de contact center branche hebben was duidelijk dat PRIMOX en ik een goede match zouden zijn.

Wat heb jij in je huidige opdracht geleerd?

Ik kan me prima redden als zelfstandig teammanager zonder collega’s in een vergelijkbare functie. Goed afbakenen wat je opdracht is en eerlijk zijn over wat je niet en wel kan of gaat oppakken wordt gewaardeerd. Ik verveel me niet graag en vind het fijn om lekker veel te doen te hebben.

Wat is jouw meerwaarde in deze opdracht?

Door mijn kennis en ervaring bij verschillende contact centers en een solide basis in de financiële dienstverlening en verzekeringsbranche kon ik gelijk aan de slag met de projecten die al een tijdje stillagen. Door mijn open en benaderbare basishouding is er rust voor de medewerkers omdat ze weten waar ze terecht kunnen met hun vragen en problemen.

Wat doe je graag naast je werk?

Ik houd ervan om met mijn man of vriendinnen uit eten te gaan. Ik kook zelf ook graag en lees minstens één boek per week. Verder breng ik natuurlijk veel tijd door met mijn man en kinderen. We spelen graag een gezelschapsspel of kijken samen een film of serie.

Wat is je favoriete film?

Ik kijk minstens een keer per jaar naar Love Actually, maar hou ook erg van alle Marvel films en de hele Harry Potter serie.

Wat is je favoriete muziek?

Punk/rock/grunge uit de jaren 90. Als er maar lekker veel gitaren inzitten.

Wat is je favoriete eten?

Mexicaans. We eten zeker 2x per maand fajitas maar ik maak ook graag enchiladas.

Wat wil je verder nog met ons delen?

Als ik echt even wil ontspannen maakt je me helemaal blij als er een IKEA kastje in elkaar gezet moet worden. Verstand op nul en netjes de handleiding volgen en dan staat er uiteindelijk een meubel. Heerlijk gevoel en ik houd nooit schroefjes over!