Vind direct een leidinggevende

Je bent op zoek naar de juiste leidinggevende voor jouw Klant Contact. We helpen je graag in die zoektocht. Voordat je contact met ons opneemt is het handig als je al een beetje weet wat jij van ons kunt verwachten. Geen tijd te verliezen? Scroll naar beneden en laat ons je terugbellen, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag om de juiste leidinggevende voor jouw Klant Contact Center te vinden. Goed nieuws: dat gaat lukken.

Even voorstellen: Primox

We doen er alles aan om Klant Contact in Nederland naar een hoger niveau te brengen doordat we leidinggevenden detacheren, werven en selecteren en trainen. Daarnaast geven we Klant Contact Centers advies, verzorgen we trainingen en voeren we Quick Scans uit. Wij zorgen dat de match passend is voor de kandidaat en de opdrachtgever. Als dat niet zo is, dan is er geen match en dan geven wij dat eerlijk toe. Een match is volgens ons pas goed als hij aansluit op de persoonlijkheden, ambities en kwaliteiten van de kandidaat en de opdrachtgever. In alles zijn we toonaangevend, inspirerend en innovatief.

Wat jij als organisatie kunt verwachten

Je mag van ons verwachten dat wij jouw behoeften en wensen kennen en dat we daarmee op zoek gaan naar de juiste kandidaat. Doordat we goed met de kandidaten in gesprek gaan, snappen we ook zijn/haar behoeften, kwaliteiten en ambities. Doordat we op basis van de gesprekken en onze ervaring ons in jou en de kandidaat inleven, vinden wij juiste leidinggevende voor jouw Klant Contact. Wij weten als geen ander dat de Klant Contact wereld altijd in beweging is. Onze dynamische medewerkers anticiperen hierop door continue zichzelf te blijven ontwikkelen en trainen en zorgen zo dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Wat wij verwachten

We willen met bedrijven samenwerken die eerlijk en open zijn over wat ze nodig hebben en ons genoeg informatie geven om een goede match te maken. Bedrijven die erin geloven dat iemand niet alleen op basis van zijn/haar cv een goede match moet zijn, maar ook op basis van karaktereigenschappen, werkmentaliteit en ambities.

Ben jij op zoek naar de juiste leidinggevende in het Klant Contact Center van jouw organisatie? Vul het formulier hieronder in, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. Dat duurt meestal nog geen dag. Als je ons liever zelf belt, kan dat via dit nummer.

Laat ons je terugbellen

Bedankt! We hebben je telefoonnummer ontvangen en nemen z.s.m. contact op.
Er ging iets mis bij het versturen. Kom je er niet uit? Stuur ons dan een korte e-mail via info@primox.nl.
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief over klantcontact, werving & selectie en detachering met interessante inzichten en een externe co-host.

Gelukt, je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief van Primox!
Er ging iets mis. Blijft het misgaan? Stuur een mailtje naar info@primox.nl. Dan schrijven wij je in.
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht