De allereerste Primox dag

27/2/2023
Koen Velthuijs
Eigenaar

Zaterdag 18 september was het dan zover: de eerste echte Primox dag. Het was het eerste uitje waar alle partners ook welkom waren. We verzamelden om tien uur s ’ochtends op het eiland van Maurik. Een waterig zonnetje lachte ons al toe en het was het begin van een heerlijke nazomerse dag.

Langzaamaan kwam vanuit het hele land iedereen binnendruppelen en namen we een kop koffie met een stuk Betuws appelgebak waarna het tijd was voor onze eerste activiteit: ‘9 holes pitch & putt.’ Op de borden stond dat elke verloren bal één euro kostte, maar gelukkig bleek dat niet zo te zijn, anders was het een dure dag geworden. Na anderhalf uur zoeken naar ballen en kijken naar soms onverwachte goede slagen, in de steeds heter wordende zon, was het tijd voor een uitgebreide lunch. We kletsten gezellig bij en leerden de partners van onze collega’s beter kennen.

Na de lunch, trapten we af letterlijk en figuurlijk af met voetgolf. De gele voetballen waren gelukkig wat makkelijker in het hoge gras te vinden. Als afsluiter deden we een escape game op het eiland met veel grappige, maar ook lastige opdrachten. Om de dag nog beter te eindigen dan hij al was, sloten we af met een barbecue. Moe en voldaan van alle inspanningen namen we plaats op het terras en kwamen we weer op krachten.

Iemand zei die dag: “Dit is het beste bedrijfsuitje dat ik ooit heb gehad.” Als consultants doen we opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. We werken niet direct met elkaar samen, maar zijn wel continue met elkaar verbonden. Op zo’n dag is die verbondenheid extra voelbaar en dat is ontzettend tof. Kortom: voor herhaling vatbaar! Hieronder vind je een aantal foto’s van de geslaagde Primox dag.

Als je hier de volgende keer bij wil zijn en onderdeel wil zijn van een verbonden detacheringsbureau waar je écht op je plek zit, dan kun je hier solliciteren: Word leidinggevende bij het juiste Contact Center – Solliciteer bij Primox. Of pap aan met één van onze vrijgezelle collega’s :).

Bij deze willen we Eiland van Maurik bedanken voor de strakke organisatie en goede zorgen. Wij komen graag nog eens terug!

No items found.

Ben jij bij de volgende Primox dag? Kijk eens op onze 'Werken bij' pagina en zie wat wij voor jou kunnen betekenen.

Download de white paper

In deze white paper gaan we door op het onderwerp van dit artikel. Vul je gegevens in, klik op versturen en download direct de white paper: 'De allereerste Primox dag'.

Er ging iets mis bij het versturen. Lukt het bij de tweede keer nog niet?
Stuur ons dan een mailtje naar info@primox.nl.

Gerelateerde artikelen

Leidinggeven aan Generatie Z in een Klant Contact omgeving

Artikel
Elke generatie heeft zijn eigen unieke eigenschappen, hoe ga je daarmee om als leidinggevende? Wij helpen je op weg met het managen van Generatie Z.

Blog Martine: Het risico van de perfecte match

Blog
Detachering
Primox
In alweer de derde blog van Martine lees je over het leven als gedetacheerde teamleider. Dit keer: het risico van het vak...

AI als waardevolle aanvulling voor Telefonisch Klantcontact

White paper
Artikel
Bij Primox – net als veel andere organisaties – zijn we ons aan het oriënteren op de voordelen van AI. We nemen je er dit artikel in mee.
Nieuwsbrief

Kennis is macht, toch?

Schrijf je in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief over klantcontact, werving & selectie en detachering met interessante inzichten en een externe co-host.

Gelukt, je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief van Primox!
Er ging iets mis. Blijft het misgaan? Stuur een mailtje naar info@primox.nl. Dan schrijven wij je in.
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht