Dubbelinterview met freelance leidinggevende Lucien en Julian (eigenaar Primox)

27/2/2023
Koen Velthuijs
Eigenaar

Lucien Baag startte onlangs als freelancer via Primox een opdracht bij DELA. We stelden Lucien en Julian een paar vragen over de samenwerking en hoe die tot stand kwam.

Vragen voor Lucien

Zou je je even kort willen voorstellen?

Ik ben Lucien Baag, 43 lentes jong en kom uit het mooie Rotterdam. Partner van 1 en vader van 5. Ik houd mij graag bezig met de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen en organisaties. Dat doe ik door coaching, training en consultancy.

Welke ervaring heb je opgedaan in Klant Contact?

Ik heb jarenlang als consultant gewerkt binnen de creditmanagement branche, veelal bij klantgerichte organisaties. Vanuit de verschillende rollen heb ik altijd wel direct of indirect te maken gehad met klant contact. De laatste 2,5 jaar ben ik wat meer gaan bewegen naar directe klantcontact omgevingen. Zo mocht ik het laatste anderhalf jaar afsluiten met een mooi project binnen Klant Contact.

Hoe ben je in contact gekomen met Primox?

Via een gemeenschappelijke relatie van Julian.

Wat is jouw eerste indruk van Primox?

Een warm bedrijf met oog voor de mens.

Wat waren voor jou de redenen om te kiezen voor deze opdracht?

Toen de opdracht werd voorgelegd was ik voldoende geprikkeld om de uitdaging te willen aangaan. In essentie hoorde ik elementen terug waar ik ervaring mee heb en zag ik ruimte voor groei in de stukken die nog redelijk nieuw voor mij zijn.

Hoe heb je het traject ervaren van het eerste contact tot het verkrijgen van de opdracht?

Heldere communicatie (wat ik persoonlijk erg fijn vind) en soepel schakelen.

Wat houdt de opdracht in?

Ik ga aan de slag als Teammanager Klantcontact met een aantal specifieke aandachtsgebieden;

  • Verantwoordelijk voor het wervingstraject van de verschillende klant contact afdelingen.
  • Relatie optimalisatie met de outsource partners.
  • Aansturen Digitaal Dialoog Team.

Wat hoop je dat de toekomst gaat brengen tussen jou en Primox?

Een mooie samenwerking waarvan we beiden de vruchten mogen plukken en samen kunnen groeien #winwin.

Bedankt Lucien!

Vragen voor Julian

Wat was je eerste indruk van Lucien?

Lucien voelde voor mij direct als een warm persoon. Het type waarmee je gemakkelijk een avond door komt met een mix van goede gesprekken en humor. Opvallend voor mij was de balans die hij uitstraalde. Echt een jongen die een meerwaarde is voor elk team.

Hoe is deze opdracht tot stand gekomen?

Teun Vogels van DELA en ik kennen elkaar nu al een tijdje en Teun appte mij op een ochtend rond 8 uur of ik al bereikbaar was. Dan weet je dat er een uitdaging ligt 😉. Teun en ik hebben elkaar die ochtend gesproken en hij heeft mij de uitdaging toegelicht. Binnen 48 uur hebben wij drie kandidaten voorgesteld, Lucien was er daar één van.

Hoe heeft Primox deze zoekopdracht uitgevoerd?

Toen Koen Velthuijs en ik diezelfde ochtend op kantoor waren zijn we meteen door onze database van kandidaten gegaan. We wisten dat er haast bij was en we wilde Teun graag snel helpen. Naast de harde eisen was directe beschikbaarheid van groot belang. Binnen 1,5 week was het rond en kon Lucien gaan starten bij DELA.

Hoe heb je de samenwerking met de opdrachtgever ervaren?

Met Teun is het altijd prettig samenwerken. In het verleden heeft Wilma Wijman via ons bij DELA twee interim-opdrachten mogen doen met als uitkomst dat ze daar in dienst is getreden. Van Teun krijg je niet altijd direct reactie, maar hij vergeet je ook nooit. Dus altijd met open vizier en transparant, daar hou ik van.

Waarom vind jij Lucien de perfecte kandidaat voor deze opdracht?

Dat zit in de combinatie van zijn persoonlijkheid, altijd goedlachs, echt iemand die makkelijk schakelt met mensen en heel relaxed is. Maar ook zeker in zijn inhoudelijke kennis, iets wat in deze opdracht zeker van pas komt.

Hoe ervaar je het werken met ZZP’ers?

Samenwerken met ZZP’ers is wat mij betreft erg divers. De één wil echt connectie maken met Primox en de collega’s, de ander is de echte één pitter en heeft die behoefte niet. Beide zijn voor mij goed, zolang we er maar duidelijke afspraken over maken. Dat lukt tot op heden altijd, dus ik ben positief.

Wat hoop je dat de toekomst brengt tussen Luciën en Primox?

Eerst hoop ik (lees ga ik er vanuit) dat dit een mooie opdracht zal zijn voor ons beide en DELA. Daarna gaan we zien wat de toekomst brengt. Wat mij betreft hoeft het zeker niet bij deze ene samenwerking te blijven.

Dankjewel Julian!

Ook benieuwd wat wij voor jou als freelancer kunnen betekenen?
We helpen je graag!

No items found.

Download de white paper

In deze white paper gaan we door op het onderwerp van dit artikel. Vul je gegevens in, klik op versturen en download direct de white paper: 'Dubbelinterview met freelance leidinggevende Lucien en Julian (eigenaar Primox)'.

Er ging iets mis bij het versturen. Lukt het bij de tweede keer nog niet?
Stuur ons dan een mailtje naar info@primox.nl.

Gerelateerde artikelen

Werving & selectie voor ATAG (1/2): Julian van Primox

Case
Werving & Selectie
Hoe een bezoek aan het prachtige ATAG Experience Center al snel tot een succesvolle plaatsing leidde voor Eugene Kelder...

Maarten de Haan over plaatsing bij Donation Company: ''All at once and twice as fast"

Interview
Werving & Selectie
Waar verjaardagen allemaal goed voor zijn; razendsnel een mooie plaatsing voor Maarten de Haan bij Donation Company. Lees hier het hele verhaal.

Maaike Stiekema, HR-directeur bij Global Talk: 'We zochten de partij die de vertaalslag maakt tussen organisatiesensitiviteit, expertise én de juiste klik.'

Interview
Case
Werving & Selectie
Voor één organisatie twee zoekopdrachten tegelijk voor heel verschillende managersrollen, dat gebeurt niet vaak. Toch lukte het ons bij Global Talk.
Nieuwsbrief

Kennis is macht, toch?

Schrijf je in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief over klantcontact, werving & selectie en detachering met interessante inzichten en een externe co-host.

Gelukt, je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief van Primox!
Er ging iets mis. Blijft het misgaan? Stuur een mailtje naar info@primox.nl. Dan schrijven wij je in.
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht