Hoe Daniël via Primox zijn passie terugvond bij ING

1/3/2023
Julian van der Kieft
Eigenaar

Perfecte match!

Enige tijd geleden kwam Daniel Jansen in de Wal in contact met Julian. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bleek de klik groot te zijn. Via Primox Werving & Selectie is Daniel aan de slag bij ING. Dit heeft hij zo prettig ervaren, dat hij ons het volgende bedankje stuurde:

In mijn vorige functie bij een facilitair Contact Center was ik volledig vastgelopen. Ik miste de uitdaging en kwam in een dagelijkse sleur terecht. Een goede vriend wees mij op PRIMOX. Midden maart ben ik in contact gekomen met Julian. Tijdens ons eerste telefoongesprek ervaarde ik direct een klik. We hebben dezelfde passie voor ons vak en schuiven dat ook niet onder stoelen of banken. Na dit leuke gesprek hebben we direct een afspraak gemaakt voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek bleek de klik nog groter dan gedacht. Daarbij gaf Julian aan “Wellicht iets voor mij te kunnen betekenen”. En zo geschiedde…

Al snel werd duidelijk dat Julian een aantal opties voor mij had en mij ook graag wilde voorstellen. De meest interessante was niet in de buurt van waar ik woonde, maar dat was geen reden om niet op gesprek te gaan. Een aantal weken later reed ik richting Leeuwarden om bij de ING bank een sollicitatiegesprek te voeren voor de functie als Circle lead. Dit klikte van beide kanten zo goed dat ik werd aangenomen en ervoor heb gekozen om te verhuizen. Inmiddels werk ik alweer 4 maanden op de afdeling Consumer Loans bij dit mooie bedrijf in de functie van Circle lead. Deze functie wordt bij andere partijen ook wel Teammanager of Teamlead genoemd. Dit is een gouden zet geweest! Ik heb mijn passie weer helemaal terug gevonden en ga iedere dag met veel plezier naar het werk. Bedankt Julian!

Daniel Jansen, Circle lead – ING CSDB

No items found.

Download de white paper

In deze whitepaper gaan we door op het onderwerp van dit artikel. Vul je gegevens in, klik op versturen en download direct de white paper: 'Hoe Daniël via Primox zijn passie terugvond bij ING'.

Er ging iets mis bij het versturen. Lukt het bij de tweede keer nog niet?
Stuur ons dan een mailtje naar info@primox.nl.

Andere artikelen

Binnen twee weken de perfecte match bij Arts en Zorg

Case
Artikel
Interview
Testimonial
Werving & Selectie
Een succesvolle werving en selectie, dat mogen we zeker zeggen. Maar het liefst laten we dat onze klanten zeggen. Lees hoe we Arts en Zorg hielpen!

Cursist Martijn over Basisopleiding Teammanager: ‘Heb veel aan verschillende coachingstechnieken’

Interview
Training
Testimonial
Martijn Gremmen is één van de cursisten die deelneemt aan de basisopleiding. We vroegen 'm hoe hij het ervaart en of het voor jou ook waardevol is.

Blog Martine: Detacheerder waar ik mezelf mag zijn

Blog
Primox
Testimonial
Martine neemt je in haar blog mee in haar eerste opdrachten via Primox en haar kijk op het leven als gedetacheerde bij Primox.
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht