Hoe Daniël via Primox zijn passie terugvond bij ING

1/3/2023
Julian van der Kieft
Eigenaar

Perfecte match!

Enige tijd geleden kwam Daniel Jansen in de Wal in contact met Julian. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bleek de klik groot te zijn. Via Primox Werving & Selectie is Daniel aan de slag bij ING. Dit heeft hij zo prettig ervaren, dat hij ons het volgende bedankje stuurde:

In mijn vorige functie bij een facilitair Contact Center was ik volledig vastgelopen. Ik miste de uitdaging en kwam in een dagelijkse sleur terecht. Een goede vriend wees mij op PRIMOX. Midden maart ben ik in contact gekomen met Julian. Tijdens ons eerste telefoongesprek ervaarde ik direct een klik. We hebben dezelfde passie voor ons vak en schuiven dat ook niet onder stoelen of banken. Na dit leuke gesprek hebben we direct een afspraak gemaakt voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek bleek de klik nog groter dan gedacht. Daarbij gaf Julian aan “Wellicht iets voor mij te kunnen betekenen”. En zo geschiedde…

Al snel werd duidelijk dat Julian een aantal opties voor mij had en mij ook graag wilde voorstellen. De meest interessante was niet in de buurt van waar ik woonde, maar dat was geen reden om niet op gesprek te gaan. Een aantal weken later reed ik richting Leeuwarden om bij de ING bank een sollicitatiegesprek te voeren voor de functie als Circle lead. Dit klikte van beide kanten zo goed dat ik werd aangenomen en ervoor heb gekozen om te verhuizen. Inmiddels werk ik alweer 4 maanden op de afdeling Consumer Loans bij dit mooie bedrijf in de functie van Circle lead. Deze functie wordt bij andere partijen ook wel Teammanager of Teamlead genoemd. Dit is een gouden zet geweest! Ik heb mijn passie weer helemaal terug gevonden en ga iedere dag met veel plezier naar het werk. Bedankt Julian!

Daniel Jansen, Circle lead – ING CSDB

No items found.

Download de white paper

In deze white paper gaan we door op het onderwerp van dit artikel. Vul je gegevens in, klik op versturen en download direct de white paper: 'Hoe Daniël via Primox zijn passie terugvond bij ING'.

Er ging iets mis bij het versturen. Lukt het bij de tweede keer nog niet?
Stuur ons dan een mailtje naar info@primox.nl.

Gerelateerde artikelen

'Zou andere ZZP'ers een soortgelijk traject aanbevelen' - interview Paul van Braam

Case
Testimonial
Binnen een maand na onze post over ZZP'ers op LinkedIn was het raak: ZZP'er Paul van Braam kwam in contact met onze Koen. De rest is geschiedenis...

Maarten de Haan over plaatsing bij Donation Company: ''All at once and twice as fast"

Interview
Werving & Selectie
Waar verjaardagen allemaal goed voor zijn; razendsnel een mooie plaatsing voor Maarten de Haan bij Donation Company. Lees hier het hele verhaal.

Maaike Stiekema, HR-directeur bij Global Talk: 'We zochten de partij die de vertaalslag maakt tussen organisatiesensitiviteit, expertise én de juiste klik.'

Interview
Case
Werving & Selectie
Voor één organisatie twee zoekopdrachten tegelijk voor heel verschillende managersrollen, dat gebeurt niet vaak. Toch lukte het ons bij Global Talk.
Nieuwsbrief

Kennis is macht, toch?

Schrijf je in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief over klantcontact, werving & selectie en detachering met interessante inzichten en een externe co-host.

Gelukt, je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief van Primox!
Er ging iets mis. Blijft het misgaan? Stuur een mailtje naar info@primox.nl. Dan schrijven wij je in.
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht