Hoe we de VHD hielpen aan een teamleider

1/3/2023
Julian van der Kieft
Eigenaar

Een case vanuit de VHD: 'Wij kampten op onze alarmcentrale VHD al geruime tijd met mislukte zoektocht(en) naar de perfecte match in een 5 koppige teamleidergroep.

Door de teleurstellingen werden we alsmaar meer onzeker en bemoeilijkten we daardoor de invulling van de vacature zelf ook nog eens.

Per toeval heb ik via via Julian van der Kieft van PRIMOX ontmoet en gelijk een afspraak gemaakt. Ik kwam er pas tijdens ons gesprek achter welk bedrijf hij recent had opgestart, maar dat geheel terzijde.

Julian maakte direct vanaf het begin het verschil t.o.v. de wegen die we ervoor hadden bewandeld. Zijn directe vraagstelling om af te kaderen en te ontdekken wie wij op welke plek in onze organisatie zochten, was vlijmscherp te noemen. Onmiddellijk had hij ideeën wie in zijn netwerk bij deze vraag pasten en showde dat letterlijk ook gelijk op zijn laptop ter illustratie. De dag erna koppelde hij terug dat hij had gesproken met 2 geschikte kandidaten. Na deze uitgenodigd te hebben, bleken ze inderdaad beiden een match te zijn.

Inmiddels zijn wij al weer ruim een maand gestart met een super enthousiaste en professionele collega Ruben Zondag en is ons teamleiders team, op volle oorlogssterkte voor het aankomende drukke hoogseizoen. Ik kan een ieder die kampt met moeilijke invulling van dergelijke vacatures en iedereen die mismatches ervaart op het gebied van teamleiders in onze prachtige branche, Julian oprecht van harte aanbevelen. Het scheelt een hoop tijd, gesprekken en frustratie als ik voor mezelf spreek in ieder geval. Daarnaast heb je na een aantal gesprekken gelijk het gevoel dat je elkaar al veel langer kent.'

No items found.

Download de white paper

In deze white paper gaan we door op het onderwerp van dit artikel. Vul je gegevens in, klik op versturen en download direct de white paper: 'Hoe we de VHD hielpen aan een teamleider'.

Er ging iets mis bij het versturen. Lukt het bij de tweede keer nog niet?
Stuur ons dan een mailtje naar info@primox.nl.

Gerelateerde artikelen

Het Detacheringsdagboek: Binnen 48 uur de perfecte match voor ABN AMRO

Detachering
Case
Blog
Detacheringsdagboek
In ‘Het Detacheringsdagboek’ nemen we je mee in het detacheringsproces: van eerste belletje tot laatste handtekening binnen 48 uur bij ABN AMRO.

Het Detacheringsdagboek: Een voicemail van een oude bekende…

Blog
Detachering
Case
Detacheringsdagboek
Dit keer in ‘Het Detacheringsdagboek’ een voicemail van een oude bekende die leidde tot een klus voor Alan.

Het Detacheringsdagboek: Van ingevulde opdracht tot training 'Klantgericht Schrijven' én vaste aanstelling

Detachering
Case
Detacheringsdagboek
In ‘Het Detacheringsdagboek’ nemen we je mee in het proces van eerste belletje tot laatste handtekening - en verder. Dit keer over Niek bij Eteck.
Nieuwsbrief

Kennis is macht, toch?

Schrijf je in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief over klantcontact, werving & selectie en detachering met interessante inzichten en een externe co-host.

Gelukt, je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief van Primox!
Er ging iets mis. Blijft het misgaan? Stuur een mailtje naar info@primox.nl. Dan schrijven wij je in.
Koen van Primox
Reageert zo snel mogelijk
Koen van Primox
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur Whatsapp bericht