Hoe het allemaal begon

geschiedenis primox

Julian zat aan zijn keukentafel in Ede en bedacht dat hij eigenlijk niet meer echt energie kreeg van zijn baan. Hij vroeg zich af: ‘Zit dit in mijn functie, of is mijn tijd bij deze organisatie gewoon uitgespeeld?’ Langzaam maar zeker kwam hij erachter dat het tijd werd om zijn ‘zekerheid’ op te geven en te doen waar hij echt blij van wordt. Julian had tien jaar leidinggevende ervaring, waarvan negen jaar binnen de Klant Contact wereld. Daar wilde hij wat mee doen.

Na veel gesprekken met mensen uit Julian z’n omgeving werd het voor hem steeds duidelijker. Hij wilde voor zichzelf beginnen en de vrijheid hebben om zijn eigen keuzes te maken. Daarbij wilde Julian zijn expertise delen met anderen. Bij elke zoekopdracht viel hem hetzelfde op: detacheerders schieten met hagel. Bedrijven vragen een leider en krijgen een leidinggevende of ze vragen een specialist en krijgen een generalist. Dat wilde Julian anders doen. Elke vacature verdient oprechte aandacht. Dat betekent dat de invulling van die vacature verder gaat dan de tekstuele inhoud. Het gaat om de vraag achter de vraag. Uiteindelijk houd je dan maar een of twee perfecte kandidaten over. ‘Die stel ik voor en de anderen bespaar ik de tijd en moeite’, dacht Julian. Via die weg wilde hij van meerwaarde zijn voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Zo ontstond Primox!

Waarom je voor ons kiest

Wij voegen waarde toe doordat we open en direct zijn en altijd samen met de opdrachtgevers en kandidaat zoeken naar de perfecte match. Daar voegen wij ruim twintig jaar ervaring binnen Klant Contact en onze vastberadenheid om voor het beste te gaan aan toe. We zorgen voor succes bij de opdrachtgever en de kandidaat. Als dat lukt, dan zijn wij tevreden en begeleiden, ondersteunen en helpen we als iemand daar behoefte aan heeft.

Primox staat voor kwaliteit en snelheid

Wij zijn een sterke partner en staan voor kwaliteit en snelheid voor de opdrachtgever en de kandidaat. Wij zorgen voor een vacature met maximaal twee kandidaten. Wij hebben de overtuiging dat wij dit kunnen omdat wij de opdrachtgever en de kandidaat écht kennen. Zo is het voor de opdrachtgever geen zoekplaatje meer waarbij het detacheringsbureau vertelt dat alle kandidaten top zijn en dat de kandidaat geen onnodige voorstelrondjes hoeft te houden waarbij de kans van slagen toch minimaal is. Niet elk bedrijf zoekt dezelfde kandidaat, zoals niet elke kandidaat bij elk bedrijf past.

Onze naam

Primox komt uit het Italiaans. Een prachtig land vol kunst en cultuur, maar bovenal veel passie voor wat zij doen. Het sluit perfect aan bij onze ‘drive’.

Primo staat vrij vertaald voor:

  • Onmiddellijk
  • Direct
  • Winnaar
  • Vernieuwer
  • Dicht bij elkaar staand

We halen het woord terug naar het Nederlands en voegen de X toe aan Primo. Deze X staat voor het vermenigvuldigen van onze kennis. Dat doen wij niet alleen, maar met jou en anderen in de wereld van Klant Contact.

Pagina delen: